Vera

  Info
  Land: België
  Provincie: Antwerpen (BE)
  Locatie: BE - Heist o/d Berg, Lier
  Therapeut voor: Mannen, Vrouwen
  Therapievorm: Body De-Armouring, Dieptemassage, Ontspanningsmassage, Tantra massage (lingam), Tantra massage (yoni)

  Over mezelf

  Tantra massage VeraGeïnspireerd door mijn eigen ervaringen, ben ik me doorheen de jaren alsmaar meer gaan toeleggen op lichaamswerk. Zo geraakte ik gepassioneerd door de wonderlijke kwaliteiten en mogelijkheden van tantra. Een wereld die me blijft fascineren en me telkens weer uitnodigt om me er verder in te verdiepen.  

  Zelf word ik keer op keer geraakt door de kracht van tantra: hoe aanraking je weer energie kan schenken, hoe helend ze kan zijn voor lichamelijke klachten, hoe ze je weer volop van het leven kan laten genieten, wanneer je je weer ten volle bewust wordt van je lichaam. Uit je hoofd en in je lichaam. Luisteren naar wat het jou te vertellen heeft.  

  Tantra gaat voor mij over het (terug) laten stromen van je levensenergie. Het gaat over genieten, bewust worden, (zelf)liefde. Tantra brengt je dichter bij jezelf. Het is een weg naar zelfrealisatie, authenticiteit, naar het in verbinding komen met je hogere zelf, je goddelijke aard. 

  Zelf was ik ooit van mijn levenspad afgedwaald en zo was ik  ook de verbinding met mijn lichaam kwijtgeraakt. Tantra en lichaamswerk hebben daar weer verandering in gebracht. Ik mocht mijn levensenergie en vreugde terug ontdekken. En ook traumatische ervaringen kregen de tijd en ruimte om verwerkt te worden. Wat ik terug kreeg, was het mooiste cadeau ooit: Zelfliefde.

  Deze bijzondere ervaring, dit prachtige cadeau, wil ik ook graag aan jou doorgeven. Jou vanuit een diepwaarderende aandacht voor alles wat er is én in alle geborgenheid begeleiden in jouw persoonlijke (groei)proces: dat is wat mij tot leven brengt. Ik bied je graag die ruimte tijdens je reis om weer dichter bij zichzelf te komen zodat je je emoties weer ten volle kan én mag voelen en je energie weer volop mag stromen. Je mag thuiskomen bij jezelf.

  Met mijn ervaring in Tantra, Dearmouring, Compassionate Inquiry (i.o.) en andere lichaamsgerichte trainingen bied ik je de ruimte die je nodig hebt. Dit is mijn pad, hier ligt mijn kracht. Niets is mooier dan jou vanuit de veiligheid die ik je bied, weer volop te laten verbinden met je lichaam. 

  Ik heet je welkom.

  Seks, zoenen en/of een happy-ending maken geen deel uit van de massages.

  Verloop

  Verloop van een tantramassage

  Vera massage praktijk tantraVoor we starten, bespreken we telkens wat er voor jou op dat ogenblik nodig is. De eerste keer nemen we zelfs wat uitgebreider de tijd voor een verkennend gesprekje. 

  Vervolgens creëren we een moment van rust en ruimte, waarin jij je verwachtingen, intenties en je (eventuele) grenzen aangeeft, die tijdens de sessie ten allen tijde worden gerespecteerd. Het is voor mij immers prioriteit dat je je veilig en geborgen voelt. Dit is nodig om je de mogelijkheid te geven om dieper in je lichaam te zakken, te voelen, emoties te lossen.

  De massage zelf ontvang je met warme olie, op een futon. Na de massage geef ik je graag wat ruimte en stilte-tijd om alles wat verwelkomd werd tijdens de massage te laten zakken. We ronden dit cadeautje aan jezelf tot slot mooi af met nog een kort praatje. 

  Mogelijkheid tot douchen.

  Andere massages

  Dieptemassage

  Deze massage is bijzonder effectief  om zowel chronische als acute  bewegings- of pijnklachten te verhelpen. Door de afwisseling van zachtere en dieper werkende technieken, krijg je een betere doorbloeding zodat je spierspanning afneemt en alles weer soepel en los wordt.

  Door juist op de diepere lagen te werken, worden vaak ook de achterliggende oorzaken aangepakt.  En zo kan dieptemassage  je ook  verlossen van specifieke pijnen. Denk maar aan  tandpijn of oogpijn, maar even goed aan duizeligheid of oorsuizingen.

  Een dieptemassage wordt op een massagetafel gegeven. 

  Ontspanningsmassage

  Gun je jezelf een momentje van pure ontspanning? Wil je je lichaam gewoon even helemaal tot rust laten komen  weg van de drukte van alledag? Dan is deze relaxerende massage iets voor jou. Anderhalfuur lang neem ik je mee op een ontspannende reis dichtbij jezelf.

  Een ontspanningsmassage wordt op een massagetafel gegeven. 

  Tarieven

  Tantra massage

  195€ voor 2u

  Dieptemassage

  55€/uur

  Ontspanningsmassage

  €75/uur –  ±1u15

  Al van bij het eerste telefonisch contact had ik een goed gevoel bij Vera, tijdens het gesprek bij de eerste sessie gaf ze onmiddellijk vertrouwen met concrete afspraken over grenzen en wensen. Ik had al veel massages gehad, de Tantra massage van Vera was de meest energetische die ik tot nu toe mocht ontvangen. Alles klopte, alles was juist, de meerdere full body uitbarstingen van energie hebben nog lang nagezinderd.

  Met het grootste respect, Vera, namasté.

  Marc (sessie 1) [therapeut: Vera]

  Vera is een mooie, sympathieke dame die weet waar ze mee bezig is. Ze stelt je direct op je gemak en geeft je lichaam de aandacht die het verdient. Ik heb zelf al heel wat ervaring in verschillende soorten massage en tantra is daar één van. Vergelijken is altijd moeilijk, maar bij Vera voel ik toch een verbinding die ik toch al een tijdje kwijt was. Uren later genoot ik nog na van de warme en liefdevolle aanrakingen. Dit had ik echt wel nodig. Bedankt voor de liefdevolle massage en je ziet me zeker nog terug.

  L.V. (sessie 1) [therapeut: Vera]

  Er wordt gezegd dat de mate waarin je een massage kan ontvangen, vooral afhangt van hoe ontvankelijk of open je bent als ontvanger. Bij Vera had ik voor de eerste keer het gevoel dat de 'massage skills’ het verschil kunnen maken. Bij Vera voelde ik het diepere talent van masseren. Tijdens de massage van Vera voelde ik me echt gezien. Ik voelde me uitermate veilig, geborgen en verzorgd. Dat deed me zakken, zodat ik mezelf kon zijn en tegelijk kon laten zien wat er zich bij me vanbinnen afspeelde. Dank je wel, Vera, voor jouw gouden handen die me steeds het gevoel gaven echt en gewoon mezelf te mogen zijn.

  Gert (sessie 1) [therapeut: Vera]

  Geslacht
  Ben je zwanger?
  Locatie
  Meerkost van 80€ bovenop opgelijste prijzen (excl. duo & 4-handen)
  Ik deel je zo snel mogelijk de meerkost voor kilometers en extra tijd mee
  Locatie
  Ik deel je zo snel mogelijk de meerkost voor kilometers en extra tijd mee
  LET OP! Zoë geeft énkel coaching, GEEN MASSAGE!
  Bekijk het profiel van Frederike voor meer uitleg over de mogelijke sessies.
  Gelieve voor een afspraak pas data voor te stellen vanaf november.
  Keuze
  Keuze
  Energetische orgaanmassage
  Neuro-emotionele integratie
  Gegeven door Christophe en Saskia
  Gegeven door Christophe en Anke
  Gegeven door Christophe en Tine
  Gegeven door Christophe en Anke
  Langere sessie mogelijk (+ 50€ per extra 30 min)
  GEEN data voorstellen in het weekend aub
  GEEN data voorstellen in het weekend aub
  GEEN data voorstellen in het weekend aub
  GEEN data voorstellen in het weekend aub
  Voor duo massage geldt het dubbele tarief.
  Voor duo massage geldt het dubbele tarief.
  Deze sessies omvatten gesprek, voorbereiding en ritueel, massage van 1,5-2u-3u, verfrissen en nagesprek.
  Bekijk op mijn profiel met wie ik samen de massage kan geven.
  Bekijk op mijn profiel met wie ik samen de massage kan geven.
  Meer info bij persoonlijk contact
  Opgelet: Gelieve rekening te houden met een wachttijd tot enkele maanden!
  Extra focus bij yoni massage op:
  Contact voorkeur. Ik wil...
  Rook je? Zoja, hoeveel sigaretten per dag?
  Drink je alcohol? Zoja, hoeveel dagen per week?
  Hoe ben je op deze site terecht gekomen?

  Afspraak

  Tantra massage afspraak

  Maak een afspraak en stel indien mogelijk reeds enkele data voor.

  Yoni massage

  Yoni massage

  Ervaar de helende effecten van een yoni massage op vlak van gezondheid en seksualiteit in een harmonie van aanraking en energetisch werk.

  Lingam massage

  Lingam massage

  Ervaar de helende effecten van een lingam massage op vlak van gezondheid en seksualiteit in een harmonie van aanraking en energetisch werk.

  Bekkenbodem massage

  Bekkenbodem massage

  Ontspan de spieren van je bekkenbodem via een bekkenbodem massage en help zo een hele reeks pijnlijke problemen vermijden of oplossen.

  Getuigenissen

  Tantra yoni massage getuigenissen

  Lees enkele getuigenissen om een beter beeld te krijgen over de therapeuten en hoe een massage ervaren wordt.

  Video's

  Tantra massage video's

  Bekijk enkele video's om meer te zien en horen over tantra massage, waaronder ook een demo video van een sessie met Saskia.