Vera

  Info
  Land: België
  Provincie: Antwerpen (BE)
  Locatie: BE - Heist o/d Berg
  Therapeut voor: Mannen, Vrouwen
  Therapievorm: Body De-Armouring, Dieptemassage, Tantra coaching, Tantra massage (lingam), Tantra massage (yoni)

  Over mezelf

  Tantra massage VeraZelf was ik ooit van mijn levenspad afgedwaald en de verbinding met mezelf kwijtgeraakt.

  Jarenlang had ik een levensstijl waarbij vele genotsmiddelen deel uitmaakten van mijn leven. Zodoende ontsnapte ik aan het ongemak dat ik in mezelf voelde. Door mijn authentieke Zelf jarenlang te onderdrukken kwam ik in 2016 in een burnout terecht.

  Tantra/Dearmouring, Compassionate Inquiry® en schaduwwerk brachten hier verandering in. Traumatische ervaringen kregen de tijd en ruimte om verwerkt te worden. Ik leerde mijn emoties, gedragspatronen en sub-personaliteiten beter begrijpen. Zo vond ik innerlijke rust en zelfliefde terug.

  Vanuit deze ervaring wil ik dit ook graag met jou delen. Jou vanuit een diepwaarderende aandacht voor alles wat er is én in alle geborgenheid begeleiden in jouw persoonlijke (groei)proces. Ik bied je graag die ruimte tijdens je reis om weer dichter bij jezelf te komen zodat je je emoties weer ten volle kan én mag voelen en je energie weer volop mag stromen. Je mag thuiskomen bij je jezelf.

  Uit je hoofd en verbinden met je lichaam. Luisteren naar wat het jou te vertellen heeft, het oude transformeren en het nieuwe verwelkomen.

  Met mijn ervaring in Tantra, Dearmouring, Compassionate Inquiry® (Gabor Maté) en andere trainingen bied ik je de ruimte die je nodig hebt. Niets is mooier dan jou vanuit de veiligheid die ik je bied, weer volop te laten verbinden met je Jezelf.

  Ik heet je welkom.

  Trainingen en opleidingen

  Ik ben een internationaal gecertificeerde IPHM-therapeut (International Practitioners of Holistic Medicine) en volg momenteel de Compassionate Inquiry Mentorship training bij Gabor Maté.

  2024:

  • Compassionate Inquiry Mentorship training (Mentee) – Gabor Maté
  • Internship Gabor Maté
  • Organiseer Tantra Massage Workshops – Intro to tantra
  • Assisteer tijdens schaduwwerkdagen

  Vóór 2024 heb ik de o.a. volgende opleidingen afgerond:

  • Professional Training Compassionate Inquiry (240 uur) – Gabor Maté
  • Compassionate Inquiry Circles – Gabor Maté
  • Beyond Addiction Program – Sat Dharam Kaur
  • Suicide Attention Training – Gabor Maté
  • Master Certified Professional Life Coach – CLCI
  • Fundamental Practitioner’s Training – The Gaia method
  • Female Sexuality and Dearmouring – The Gaia method
  • Dieptemassage – Levensschool
  • Sportmassage – Wellness Academie
  • Tantra Trainingen – Temple of Tantric Arts (Professional Tantra massage Training – Woman’s Tantra retreat – One Year tantra training, verschillende tantra 4-daagse workshops, assistentie bij diverse workshops)
  • Communicating Desires, Needs and Boundaries in all Your Relationships - Wheel of Consent - Art of Consent 
  • Holistische massage - Oost West Centrum

  Massages

  Tantra massage

  Vera massage praktijk tantraTantra gaat onder andere over het laten stromen van je levensenergie. Het draait niet om denken, maar om ‘zijn‘ – het loslaten van gedachten en het volledig ervaren van je lichaam. Tantra omvat genieten, bewustwording, verbinding en zelfliefde.

  Een tantra massage richt zich op het activeren van levensenergie. Door energiecentra en kanalen te openen, worden blokkades getransformeerd en kan je levensenergie vrij stromen. Tantra brengt je dichter bij je essentie en biedt een pad naar zelfontdekking, authenticiteit, verbinding met je hogere zelf, je goddelijke aard.

  Gedurende ons leven slaat ons lichaam emoties en ervaringen op, wat zich kan uiten in diverse lichamelijke en mentale uitdagingen die ons levenspotentieel belemmeren. Wanneer we een diepe staat van ontspanning bereiken, herstelt de verbinding met ons lichaam, waardoor deze klachten kunnen verminderen of verdwijnen. Als onze levensenergie weer vrij kan stromen, komen we in onze kracht, in verbinding met onszelf, en kunnen we volop van het leven genieten.

  Verloop

  Voor we starten, bespreken we wat er voor jou op dat moment nodig is. De eerste keer nemen we uitgebreider de tijd voor een verkennend gesprekje.

  Vervolgens creëren we een moment van rust en ruimte, waarin jij je intentie en je grenzen aangeeft. Deze worden tijdens de sessie ten allen tijde gerespecteerd. Een yoni- of lingam of prostaat massage kunnen deel uitmaken van de sessie, maar is niet verplicht. Jij geeft aan wat je wil ontvangen. Het is voor mij immers prioriteit dat je je veilig en geborgen voelt. Dit is nodig om je de mogelijkheid te geven om dieper in je lichaam te zakken, emoties te voelen en eventueel trauma’s te transformeren.

  De massage zelf ontvang je met warme biologische olie, op een futon. 

  Na de massage geef ik je graag de ruimte en tijd om alles wat je tijdens de massage hebt ervaren te integreren en terug te keren naar het hier en nu.

  Douchemogelijkheid is beschikbaar en inbegrepen in de prijs. Douchegebruik wordt niet meegerekend als onderdeel van de sessie.

  Ik ben niet naakt tijdens de sessie en hanteer een one-way touch experience: ik geef, jij ontvangt.
  Sexuele interacties, zoenen en/of een happy-ending maken geen deel uit van de sessie.

  Tarieven

  Tantra massage

  • 2u - 225€
  • 2,5u - 275€

  Al van bij het eerste telefonisch contact had ik een goed gevoel bij Vera, tijdens het gesprek bij de eerste sessie gaf ze onmiddellijk vertrouwen met concrete afspraken over grenzen en wensen. Ik had al veel massages gehad, de Tantra massage van Vera was de meest energetische die ik tot nu toe mocht ontvangen. Alles klopte, alles was juist, de meerdere full body uitbarstingen van energie hebben nog lang nagezinderd.

  Met het grootste respect, Vera, namasté.

  Marc (sessie 1) [therapeut: Vera]

  Vera is een mooie, sympathieke dame die weet waar ze mee bezig is. Ze stelt je direct op je gemak en geeft je lichaam de aandacht die het verdient. Ik heb zelf al heel wat ervaring in verschillende soorten massage en tantra is daar één van. Vergelijken is altijd moeilijk, maar bij Vera voel ik toch een verbinding die ik toch al een tijdje kwijt was. Uren later genoot ik nog na van de warme en liefdevolle aanrakingen. Dit had ik echt wel nodig. Bedankt voor de liefdevolle massage en je ziet me zeker nog terug.

  L.V. (sessie 1) [therapeut: Vera]

  Er wordt gezegd dat de mate waarin je een massage kan ontvangen, vooral afhangt van hoe ontvankelijk of open je bent als ontvanger. Bij Vera had ik voor de eerste keer het gevoel dat de 'massage skills’ het verschil kunnen maken. Bij Vera voelde ik het diepere talent van masseren. Tijdens de massage van Vera voelde ik me echt gezien. Ik voelde me uitermate veilig, geborgen en verzorgd. Dat deed me zakken, zodat ik mezelf kon zijn en tegelijk kon laten zien wat er zich bij me vanbinnen afspeelde. Dank je wel, Vera, voor jouw gouden handen die me steeds het gevoel gaven echt en gewoon mezelf te mogen zijn.

  Gert (sessie 1) [therapeut: Vera]

  Geslacht
  Ben je zwanger?
  Locatie
  Meerkost van 100€ voor huur ruimte, benzine en extra tijd (excl. duo & 4-handen)
  Ik deel je zo snel mogelijk de meerkost voor kilometers en extra tijd mee
  Locatie
  Ik deel je zo snel mogelijk de meerkost voor kilometers en extra tijd mee
  LET OP! Zoë geeft énkel coaching, GEEN MASSAGE!
  Bekijk het profiel van Frederike voor meer uitleg over de mogelijke sessies.
  Gelieve voor een afspraak pas data voor te stellen vanaf november.
  Keuze
  Keuze
  Energetische orgaanmassage
  Neuro-emotionele integratie
  Gegeven door Christophe en Saskia
  Gegeven door Christophe en Anke
  Gegeven door Christophe en Tine
  Gegeven door Christophe en Anke
  Langere sessie mogelijk (+ 50€ per extra 30 min)
  GEEN data voorstellen in het weekend aub
  GEEN data voorstellen in het weekend aub
  GEEN data voorstellen in het weekend aub
  GEEN data voorstellen in het weekend aub
  Voor duo massage geldt het dubbele tarief.
  Voor duo massage geldt het dubbele tarief.
  Deze sessies omvatten gesprek, voorbereiding en ritueel, massage van 1,5-2u-3u, verfrissen en nagesprek.
  Bekijk op mijn profiel met wie ik samen de massage kan geven.
  Bekijk op mijn profiel met wie ik samen de massage kan geven.
  Meer info bij persoonlijk contact
  Opgelet: Gelieve rekening te houden met een wachttijd tot enkele maanden!
  Contact voorkeur. Ik wil...
  Rook je? Zoja, hoeveel sigaretten per dag?
  Drink je alcohol? Zoja, hoeveel dagen per week?
  Hoe ben je op deze site terecht gekomen?

  Afspraak

  Tantra massage afspraak

  Maak een afspraak en stel indien mogelijk reeds enkele data voor.

  Yoni massage

  Yoni massage

  Ervaar de helende effecten van een yoni massage op vlak van gezondheid en seksualiteit in een harmonie van aanraking en energetisch werk.

  Lingam massage

  Lingam massage

  Ervaar de helende effecten van een lingam massage op vlak van gezondheid en seksualiteit in een harmonie van aanraking en energetisch werk.

  Bekkenbodem massage

  Bekkenbodem massage

  Ontspan de spieren van je bekkenbodem via een bekkenbodem massage en help zo een hele reeks pijnlijke problemen vermijden of oplossen.

  Getuigenissen

  Tantra yoni massage getuigenissen

  Lees enkele getuigenissen om een beter beeld te krijgen over de therapeuten en hoe een massage ervaren wordt.

  Video's

  Tantra massage video's

  Bekijk enkele video's om meer te zien en horen over tantra massage, waaronder ook een demo video van een sessie met Saskia.