Saskia

  Info
  Land: België
  Provincie: West-Vlaanderen (BE)
  Locatie: BE - Kortrijk
  Therapeut voor: Mannen, Vrouwen
  Therapievorm: Duo massage, Energetische massage, Ontspanningsmassage, Tantra coaching, Tantra massage (lingam), Tantra massage (yoni), Tantra massage workshop

  Over mezelf

  Tantra massage SaskiaIk heb toch wel een lange weg afgelegd om tot hier te komen…

  En ben best wel trots op waar ik nu sta en hoe ik in het leven sta! Het was niet zo vanzelfsprekend omdat ik tot een paar jaar geleden eigenlijk heel weinig zelfvertrouwen had, ik zat vast in het leven, het verdriet, teleurstellingen naar werk en gezondheid toe. Mijn levenservaringen hebben mij echter gebracht tot waar ik nu sta, mede door heel veel zorg te geven aan mezelf de laatste jaren, door krachtige workshops te volgen ivm zelfliefde, door het ontdekken van de Tantra hatha yoga level 1 en door Tantra massages te ontvangen ben ik mezelf meer en meer gaan accepteren zoals ik ben… Laagje per laagje werkte ik aan mezelf, werd ik sterker en kreeg ik meer en meer zelfvertrouwen, ik leerde om mezelf graag te zien… Ik kan wel zeggen dat er een Saskia bestaat van voor de Tantra en een Saskia van na de Tantra… Wat mijn doel is, is om mensen bewust te maken dat het anders kan, je kan je losmaken van oude patronen, je kan leren om van jezelf te houden, je mag er zijn zoals je bent, vergeet perfectie en omarm het imperfecte… Het leven kan heel mooi zijn, het is heel mooi, elke morgen krijgen we een nieuwe kans dus grijp ze met beide handen! Weet ook dat licht en donker samen horen, zonder het donker zouden we het licht namelijk niet appreciëren. Geniet ten volle van alle kleine gelukjes in het leven. Verdriet zal er altijd zijn in vele vormen, angst zal er ook altijd zijn in vele vormen, leer het te omarmen in plaats van weg te duwen en kijk het recht in de ogen, ja het doet pijn maar het is een deel van wie je bent. Omarm het en laat het zijn, zodat het kan oplossen of zachter worden met de tijd…

  Ik ben geen psycholoog of kinesist, ik werk op gevoel en vanuit mijn eigen levenservaringen. Ik weet zeker niet alles en dat hoeft ook niet… Je kan namelijk altijd bijleren in het leven.

  Verloop

  Voor mij gaat een Tantra massage om:

  • Ervaren
  • Liefdevolle aandacht
  • Liefdevolle aanraking
  • Geborgenheid
  • Vertrouwen geven / vertrouwen krijgen
  • Verbinding maken
  • Onthaasten
  • Vertragen
  • Bevrijd zijn van de tijd
  • Een innerlijke reis
  • Loslaten
  • Helende kracht
  • Zelfliefde
  • Zonder oordeel
  • Geen druk om te moeten presteren, je mag gewoon zijn, je moet niets
  • Een luisterend oor zijn
  • Er mogen zijn, elke emotie is welkom. Een lach, een traan, boosheid, kwaadheid, schaamte, wat er ook opkomt, we laten het zijn en omarmen het, het is ok…
  • In overgave gaan
  • Grenzen respecteren, zowel door mij als gever, als door jou als ontvanger!

  Tantra massage

  We starten met een kennismakingsgesprek waar je al je vragen en twijfels kwijt kan en waar grenzen besproken worden. Zo kan je al even tot rust komen nog voor de start van de massage.

  Dan is het tijd om je te gaan omkleden, er ligt een grote handdoek voor je klaar. Je komt na het uitkleden naar de mat ( deze massage word op een mat gegeven, zo is er een betere energie doorstroming). Daar krijg je de keuze om ofwel onmiddellijk op de mat te gaan liggen ofwel om eerst even een korte verbinding te maken alvorens de massage begint.

  Start van de massage, tijd om weg te dromen naar je diepste zijn… Eerst masseer ik de volledige achterzijde van het lichaam (schouders/rug/benen/voeten). Hierdoor krijg je de tijd om naar een diepere staat van ontspanning te gaan, je mag volledig tot jezelf komen… Daarna vraag ik je om je om te draaien en masseer ik de volledige voorkant van je lichaam (borst/buik/armen/handen/benen). Elk deel van je lichaam krijgt aandacht, jij mag er helemaal zijn. Ik geef je mijn volle aandacht en liefdevolle aanraking, dit in alle zachtheid… Dan sluiten we de massage af.

  Na de massage krijg je de tijd om terug te keren naar het hier en nu. Mag je voelen en doorvoelen wat deze massage teweeg bracht bij jou… Dit kan bij elke massage anders zijn, dit hangt af van wat er op die moment speelt in je leven.
  Elke massage is telkens weer een unieke beleving.

  Lingam & yoni massage

  Lingam en yoni massage zijn de behandeling van de genitale zone en kunnen deel uitmaken van de tantra massage. Deze zal echter enkel gebeuren wanneer dit veilig voelt voor zowel jou als ontvanger als voor mij als gever. Wanneer ik voel dat het niet de tijd is om deze uit te voeren zal dit ook niet gebeuren!

  Waarom we ook de genitale zone mee masseren is omdat we in ons bekkengebied heel wat emoties opslaan… Door massage kan dit verlichting geven op blokkades waardoor de energie terug beter kan stromen.

  Aan hygiëne wordt zeer veel belang gehecht, zowel door mij als gever en jij als ontvanger van de massage. Gelieve daarom voor onze afspraak steeds een douche of een bad te nemen.

  Duo tantra massage

  Samen met je vriend(in) of partner kan je ook kiezen voor een duo energetische/tantra massage.
  De massage wordt gegeven door Christophe en mezelf, in één ruimte waar 2 futons (matten) zijdelings naast elkaar liggen.
  Er is ook mogelijkheid om te douchen voor en na de massage.

  Duurtijd: 3u

  Tantra massage Saskia praktijk

  Tarieven

  Tantra massage: 

  • 2u-2u30 – 165€
  • 2u30-3u – 200€ (incl. lingam/yoni massage)

  Duo tantra massage: 3u – 400€ (2x 200)

  Op dit moment is enkel cash betaling mogelijk. Graag gepast betalen.

  Goeiemorgen Saskia nog eens dank je voor gisteren. Voor de veiligheid, geborgenheid, luisterend oor,..
  Dat ik mocht in overgave gaan bij je liefdevolle aanrakingen. Ik voel me opgefrist ( ondanks het warme weer)🥵😅
  Terug een boost van energie om terug meer voor mezelf op te komen.
  Dank je en tot een volgende.😊🙏

  N. (sessie 1) [therapeut: Saskia]

  Oprechte dank Saskia voor deze unieke 3 uurtjes tantra.

  Ik was behoorlijk nerveus voor deze eerste ervaring. Een eerste stap in het onbekende maar ben superblij deze gezet te hebben. Ik ben ervan overtuigd dat tantra zijn helend effect zal hebben.

  Saskia is een rustige, warme persoon die hart en ziel in haar massage steekt.

  Het gaat inderdaad om puurheid, zachtheid, geborgenheid: eenvoudig en oh zo mooi om te kunnen en mogen ontvangen. Even weg van de gejaagde wereld... terug naar het essentiële. Laat het ons niet vergeten of opnieuw erin geloven dat we het zeker waard zijn.

  Het komt stilaan meer binnen en realiseer me nu pas volop hoe erg u me door je aanrakingen geraakt hebt, vooral tijdens het tweede deel van de sessie.
  Hoezeer u me ook aanvoelde door me voor te stellen een doekje voor de ogen te doen. Ja ik zou beschaamd geweest zijn op de rug liggend. Op de buik kon ik me goed verbergen he. Zo moeilijk me als vrouw 'naakt' te tonen, kwetsbaar. Met het doekje kon ik genieten. Zo ziet u maar. De yoni massage... ook goed aangevoeld door u. Eerlijk, ik zou ja gezegd hebben denk ik, terwijl het waarschijnlijk te veel ineens zou geweest zijn. Het zou niet geeindigd zijn met het mooie waarop het nu geeindigd is. Uw handen leidende de mijne op mijn borst. En zo even vasthouden .Dit vergeet ik niet zo gauw. Zo mooi wat u doet. Wat u voor de medemens hiermee kan betekenen. De symboliek die ik eruit neem, is dat u me toonde dat ik er mag zijn, dat ik mezelf graag mag zien en voor mezelf moet zorgen. Een mooie afsluiter voor deze eerste kennismaking met tantra.
  Het wezenlijke is onzichtbaar voor de ogen.

  Zal eindigen door te zeggen dat er voorlopig vanbinnen een zalig mooi gevoel plaatsneemt en tegelijk rollen er toch een paar tranen. Oh dit is zo moeilijk geworden, huilen.

  Beste Saskia, ik heb bewust de je in u veranderd, want u verdient zeker een wederkerig respect, met dit respect ben ik vanochtend zeker en vast behandeld geweest. Niet zo vanzelfsprekend geworden he in deze wereld.

  V. (sessie 1) [therapeut: Saskia]

  Hoi Saskia,
  Ik kom net uit een periode van rust, die, zoals elke ervaring, erg vormend is, dus vandaag ben ik klaar om je mijn feedback te geven op mijn twee voorgaande sessies. Ik begrijp en voel dat mijn reis van het verkennen van de beoefening van tantra door middel van massage, een diepe herverbinding is met mijn lichaam en mijn levensenergie die ik lange tijd heb onderdrukt. Beetje bij beetje, door deze energie te verwelkomen en te laten uiten wat moet, laat ik mij meenemen in de ontdekking van mijn blokkades, ervaren levenstrauma’s en nog veel meer. Om dit allemaal los te laten, is jouw zachte en liefdevolle begeleiding een grote hulp. Zonder vertrouwen en een veilig kader vrees ik dat ik niet zo ontvankelijk zou zijn geweest voor de sessies. Een echte intense en diepgaande therapie, bedankt dat je dit toelaat.

  M. (sessie 2) [therapeut: Saskia]

  Beste Saskia, vanuit mijn hart en zonder bijbedoelingen:
  Weet je, wat ik bij jou mee maak is heel erg overweldigend.
  Ik had nooit gedacht of verwacht dat dit me zo diep ging raken.
  Na de tweede tantra massage ben ik helemaal overtuigd dat ik de goede weg heb genomen.
  De 1ste sessie bij je was al een ongelofelijke ervaring.
  Toen ik op weg was naar jou voor de 2de sessie was ik bang dat het nu minder gevoelig ging zijn.

  Vanbinnen hoopte ik wel dat het even hevig/goed ging zijn zoals de 1ste keer.

  Maar ja …..

  “beter dan toen kan niet meer”.

  Ook al dacht ik toen ook wel: daar draait het niet om.

  Ook al zei jij me wel, elke sessie is anders…..

  Ik had me voorgenomen om niet te veel te verwachten en te proberen me
  opnieuw open te stellen voor je. Ik ging wel zien wat er ging komen.
  Ik was dus helemaal niet voorbereid op wat ik toen ging voelen/meemaken/ervaren.
  De geborgenheid dat je me heb laten voelen deed me zoveel deugd.
  Dat gevoel was alles overheersend en heeft een diepe indruk op me achtergelaten.
  Ik voelde jouw puurheid binnenkomen. Ik voelde je echt in me, het was net
  alsof we geestelijk verbonden waren. En jij aanvaardde me zoals ik ben, voor wie ik ben.

  Ik weet niet of je beseft hoeveel deugd dit me deed en nog steeds doet!

  Enkele dagen later voel ik me ook wel rustiger. Ik voel me meer bij mezelf.
  Dit helpt me zo hard, die doet me zoveel goed!

  Saskia, heel erg bedankt voor jouw hulp en bijdrage in mijn zoektocht naar een beter ‘zijn’.

  Ik waardeer enorm wat je voor me doet en hoe je het doet!

  Bedankt om me te aanvaarden zoals ik ben!!!!!
  DANK U WEL!
  (ja, ik weet het, ik val in herhaling. 😊 😊 😊)

  P. (sessie 2) [therapeut: Saskia]

  Ik ben al enkele jaren actief bezig met het verbeteren van mijn mentale en emotionele gezondheid. Een ‘echte’ tantra massage zat dan ook al een tijdje in mijn hoofd.
  Het kostte me echter wel wat tijd om een authentieke tantra massage te vinden, los van de misverstanden. Ik was op zoek naar een ervaring gericht op spiritualiteit en welzijn, niet op seksuele dienstverlening.

  Uiteindelijk viel mijn oog op Saskia. Na lang wikken en wegen een afspraak gemaakt en om 8.50 uur binnen gestapt daar.
  In het begin was ik behoorlijk nerveus. Gelukkig stelde Saskia's vriendelijke uitstraling me snel op mijn gemak.
  Na een gesprek van bijna een uur mocht ik me uitkleden.

  De eerste 10 à 15 minuten was een ontspannende massage. Ik was nog wat gespannen, maar voelde me wel al meer op m’n gemak.
  Plotseling kwam er een rust over me en viel alle spanning en zenuwachtigheid volledig van me af.
  Wat volgde kan ik eigenlijk nog altijd niet goed beschrijven. Een reis van zintuiglijke verkenning en een diepe ontspanning.
  De aandacht die Saskia gaf aan mijn lichaam. Dit deed zoveel deugd! Dit voelde zo goed! 
  Plots kwam Saskia aan mijn handen.  Ik voelde een intense verbinding en dat moment heeft me echt diep geraakt.
  Door haar aanraking kreeg ik zelf een diepe verbondenheid met mijn eigen lichaam.
  Dit had ik nog nooit meegemaakt. Nog nooit heeft er iemand me zo geraakt/aangeraakt.
  Eigenlijk, een week later, kan ik het nog altijd niet goed vatten.

  Saskia, vanuit mijn hart, een oprechte DANK U WEL.
  We zien elkaar binnenkort terug.

  P. (sessie 1) [therapeut: Saskia]

  Het was alweer een tijdje geleden dat ik een energetische massage onderging. Online ging ik op zoek en mijn oog viel op 'tantra massages'.
  Het was de eerste keer dat ik getriggerd was om er meer over te lezen.
  Geen idee waarom, want ik linkte dit eigenlijk aan 'iets met seks' en waarom zou ik gaan seksen op een ander als ik een intieme relatie heb waar ik me goed bij voel?

  Ik las geboeid en heel mijn lijf las mee.
  Hoe het er aan toe ging, de voordelen achteraf,....
  Het sprak mij enorm aan. Meer nog, ik las ook over de yoni massage en meteen had ik de gedachte "dit moet ik doen".
  Wie thuis is in deze begrippen weet dat tantra yoni nog een stap verder is dan de gewone tantra.
  Nu ik wist wat het inhield en ik wist dat ik zo een ervaring wou meemaken, ging ik op zoek naar ervaren gevers in de buurt.
  Ik las elke pagina op hun site en alle mogelijke reviews.
  Als je je met heel je lijf overgeeft aan iemand, je zo kwetsbaar opstelt, moet het wel een professioneel iemand zijn die het doet zoals het moet.
  Mijn voorkeur ging naar een vrouw, dit voelde voor mij juister aan.

  Oké, ik had de juiste -opgeleide- vrouw voor mij gevonden.
  Na wat heen en weer gemail stond de afspraak in mijn agenda. Ik vond het super spannend en vond het goed van mezelf dat ik mij dit zou gunnen.
  Ik keek er enorm naar uit.

  Zoals altijd kwam ik te vroeg toe.
  Het was een zonnige herfstdag en ik genoot nog even van de warmte op mijn gezicht en controleerde voor de laatste keer of het geluid van mijn telefoon af lag.
  Ik ging binnen en het voelde meteen goed.
  Lekker warm, helder en klaar (maar ook niet te).
  Er speelde muziek en er hingen geuren die ik kende van tijdens mijn meditaties thuis.

  Er werd tijd genomen voor een kennismakingsgesprek.
  Alles werd goed uitgelegd en ik mocht mij gaan uitkleden.
  Met een grote, zachte, zwarte handdoek om mij heen wandelde ik -nog deels ongemakkelijk- naar de matras.
  Ik ging op mijn buik liggen en Saskia kwam naast mij zitten, in comfortabele kledij.
  De massage ging van start en veel verschil met een gewone massage was er het eerste half uur niet.
  Uiteraard werd het naar het einde toe intenser en intiemer, maar daar was ik op voorbereid.
  Geen enkele seconde voelt het verkeerd.
  Het is niet mijn bedoeling om de twee en een half uur durende massage tot in de details te bespreken.
  Wel kan ik meegeven dat er niets erotisch aan was. Ik kwam ook niet tot een hoogtepunt mocht je je dat afvragen, dat was ook niemands intentie.
  Terwijl ik daar lag en mezelf probeerde over te geven aan elke aanraking -moeilijk trouwens voor een controlefreak- kon ik enkel maar genieten.
  In mijn hoofd bleef ik maar zeggen tegen mezelf hoe mooi ik dit vond. 'Mooi' was het woord dat telkens bleef terug komen. Ik bleef maar 'dank u' zeggen.
  Dat ik dit ontdekt heb, dat ik mezelf dit toestond, dat ik dit kon en mocht meemaken, dat ik dit gedurfd heb, dat ik er eigenlijk totaal geen moeite mee had ondanks wat het inhield, dat het nog specialer is dan ik mij kon inbeelden.
  Ik voelde mij anders, ook al kon je niks zien aan mij, moeilijk uit te leggen, maar ik was precies meer vrouw geworden.
  Ik was opnieuw een stukje meer geheald, verder gegroeid en meer bij mijn ware zelf gekomen.
  Voor mij was het geslaagd. Benieuwd of ik dit nog eens zal doen.

  L. (sessie 1) [therapeut: Saskia]

  De drukte van het dagelijkse leven, kinderen en verbouwingen pleegden een serieuze aanslag op ons algemeen welbevinden. Weinig energie en vermoeidheid zorgden voor minder geduld en prikkelbaarheid. 
  We erkenden dat het dringend tijd werd om er even de rem op te zetten en iets samen voor onszelf als koppel te doen. 
  In onze zoektocht naar nieuwe uitdagingen en inzichten kwamen we bij deze duo massage terecht. We hebben niet lang getwijfeld om ervoor te gaan en wachtten nieuwsgierig maar toch ook wat zenuwachtig de geplande datum af. 
  We kozen als kennismaking met tantra voor een duo massage bij Christophe en Saskia omdat we het als koppel samen wilden beleven maar tegelijk bracht dit de bezorgdheid mee of we ons wel voldoende zouden kunnen laten gaan in het bijzijn van de ander... 

  Na aankomst voelden we ons onmiddellijk op ons gemak in de comfortabele studio van Saskia. We kregen tijd en een luisterend oor om op verhaal te komen en op die manier voel je dat je vertrouwen krijgt en is het ook makkelijker in de flow te raken. 
  Voor de massage zelf wordt zeer ruim de tijd genomen. Door de opbouw is het makkelijk jezelf over te geven en me te gaan in de flow.

  B.:
  Ik voelde overgave aan de bewegingen en daardoor kwam heel wat energie op gang die je overal in het lichaam voelt. Het was een zalige ervaring waarna ik nog even moest blijven zitten om te bekomen. De volgende dag voelde ik me energiek en hoewel het een drukke klusjesdag was maakte ik me niet druk om zaken waarin ik voorheen wel zou enerveren. Mijn mindset was precies gereset.

  M.:
  De zalige ontspannende massage van vrijdag heeft veel indruk op mij gemaakt.
  Ik was nadien helemaal overdonderd en zelfs geschrokken van het verdrongen verdriet dat je in mij los maakte.  Kon dat ook niet tegenhouden en ergens zou dat ook niet goed geweest zijn naar het helingsproces toe denk ik. Ik zat er wel wat mee in naar B. toe maar hij heeft er in zijn massage gelukkig geen hinder van ondervonden. 
  Ben zaterdag en gisteren wel nog heel moe geweest maar vandaag voel ik mij al een stuk lichter en meer happy ook vanbinnen. Heb precies ook meer reserve bij het uitvoeren van mijn werk. Ervaar minder stress dan anders en kan beter relativeren.

  Bedankt Saskia en Christophe. We plannen zo vlug mogelijk een volgende sessie!

  B. en M. (sessie 1) [therapeut: Christophe, Saskia]

  Hallo Saskia,

  Het is een jaar geleden dat we elkaar ontmoetten en je gaf me die geweldige ervaring, nog steeds aanwezig in mijn hart vandaag.
  Ik zou het nog een keer willen doen als je het goed vindt.

  Hartelijke groeten

  B. (sessie 1) [therapeut: Saskia]

  Hallo Saskia,

  Fijn om van je te horen. Bedankt voor de e-mail na onze sessie.

  Het was inderdaad een zeer krachtige ervaring en er kwamen veel emoties naar boven. Het was ook een heel mooie ervaring waarbij ik intense energie door mijn lichaam voelde schieten en meerdere ervaringen had met een volledig lichaamsorgasme. Ik voelde me heel veilig in je handen en ontspannen in je prachtige studio, zodat ik mezelf echt kon loslaten en me kon overgeven aan de ervaring. Je gaf me je volledige aandacht en stopte zoveel van je energie in de sessie, waarvoor ik je heel dankbaar ben. Ik voel nog steeds een deel van de energie in mijn lichaam en laat het allemaal gewoon bezinken.

  Nogmaals bedankt voor alles wat je me hebt gegeven. Het was echt een prachtige ervaring, waar ik later op terug hoop te komen.

  KR (sessie 1) [therapeut: Saskia]

  Dag Saskia, nogmaals bedankt voor de deugddoende behandeling. Ben nog volledig aan het nagenieten.
  Ben gelukkig u ontdekt te hebben en te kunnen genieten van uw talenten.
  Het was ook een aangename babbel.

  L. (sessie 2) [therapeut: Saskia]

  Dag Saskia,

  Willen we toch nog even laten weten 😉
  We hadden het dit weekend nog over jou en onze sessies...
  Dit heeft ons echt beiden goed gedaan... in eerste instantie praten we nu veel meer over onze seksuele beleving, verlangens, wat wel, wat niet, iets extra...
  Heb ook opgebiecht dat ik reeds een eerdere sessie met jou had, en dit lucht op.
  Daarnaast is onze intieme belevenis totaal anders geworden, herboren....veel vaker, er kan en er mag meer, ook anders, beiden volop genieten, energie intens voelen stromen ... iets wat we vroeger niet voor mogelijk achtten..
  Kortom, voor ons is dit echt een nieuwe dimensie🙏
  Je ziet ons zeker nog terug, daar zijn we het beiden over eens 😉
  Zo, dit wilden we nog even delen met jou.
  Nogmaals bedankt en tot binnenkort!

  Anoniem koppel (sessie 1) [therapeut: Saskia]

  Bedankt voor jouw tijd, ruimte, geborgenheid en sereniteit.
  Het heeft me veel deugd gedaan...
  Ik voel mij wat vrijer in m'n vel nu...

  Peter (sessie 1) [therapeut: Saskia]

  In juni ’22 besloot ik om de sprong te wagen naar mijn 1ste Tantramassage .Dit alles was compleet nieuw voor me om me letterlijk bloot te stellen aan iemand die ik totaal niet kende. Ik ging er dan ook naartoe met een toch wel beetje onwennig en een nerveus/spannend gevoel.

  Vanaf het eerste moment dat ik Saskia zag voelde ik de spanning al wegvloeien…Saskia straalt namelijk veel rust en vertrouwen uit waardoor ik me dan ook heel snel veilig bij haar voelde. Gedurende een 3tal uren durende sessie bij Saskia werd ik heel respect en liefdevol behandeld. Deze sessie heeft voor mij toch wel hele diepe wonden geheeld.

  Ik snap dat er veel mensen denken 200euro zoveel geld…dat is inderdaad niet goedkoop ook voor mij is dit veel geld als alleenstaande. Maar ik ben erg dankbaar dat Saskia op mijn pad is gekomen en dat ik die weloverwogen 200euro aan deze sessie uitgegeven heb want uiteindelijk is dit een investering in mezelf geworden en dat is zoveel meer waard dan die zichtbaar fysieke 200euro. Ik ben er dan ook van overtuigd dat ik dit gepaste tijde in de toekomst nog eens een sessie bij Saskia zal boeken.

  Warme hartegroet

  B. (sessie 1) [therapeut: Saskia]

  Het was een wonderbaarlijke ervaring als geheel. Serene omgeving, even weg van alles.
  Saskia laat alle ruimte, een plek om in alle rust en bij je integrale zelf te zijn.
  Het was een verrassende en integere belevenis.

  C. (sessie 1) [therapeut: Saskia]

  Het was mijn eerste ervaring bij Saskia maar ik heb het me zeker niet beklaagd.
  Haar praktijk is rustig gelegen in een groen kader, zeer verzorgd en net.
  Het gebruikelijk intake gesprek is niet nodeloos lang. Je bent meteen op jouw gemak gesteld.
  Saskia neemt je van de eerste aanrakingen mee in een gelukzalig gevoel. Je hebt geen tijdsbesef meer en je komt volledig tot rust.
  Je mag ten volle genieten en dat doe je ook spontaan.
  Na de massage kun je rustig terug “ontwaken”, zonder haast.
  Ik ga zeker terug.

  D.A. (sessie 1) [therapeut: Saskia]

  Van harte bedankt voor de warme massage en de vele energie die ik mee gekregen heb. 
  Wat een holistische ervaring.
  Nog nooit zo een orgastische massage gehad. 

  Geert (sessie 1) [therapeut: Saskia]

  De massages die ik van Saskia ontvangen heb waren diep ontspannend. Saskia masseert intuïtief en creëert door haar aanwezig zijn een veilige ruimte om helemaal niets te doen en te genieten. Vanuit een houding van “niets moet” kan je even helemaal bij je zelf thuis komen. Saskia raakt aan vanuit oprechtheid en verbinding. Heel mooie ervaringen.

  Hugo D. (sessie 1) [therapeut: Saskia]

  Geslacht
  Ben je zwanger?
  Locatie
  Meerkost van 100€ voor huur ruimte, benzine en extra tijd (excl. duo & 4-handen)
  Ik deel je zo snel mogelijk de meerkost voor kilometers en extra tijd mee
  Locatie
  Ik deel je zo snel mogelijk de meerkost voor kilometers en extra tijd mee
  LET OP! Zoë geeft énkel coaching, GEEN MASSAGE!
  Bekijk het profiel van Frederike voor meer uitleg over de mogelijke sessies.
  Gelieve voor een afspraak pas data voor te stellen vanaf november.
  Keuze
  Keuze
  Energetische orgaanmassage
  Neuro-emotionele integratie
  Gegeven door Christophe en Saskia
  Gegeven door Christophe en Anke
  Gegeven door Christophe en Tine
  Gegeven door Christophe en Anke
  Langere sessie mogelijk (+ 50€ per extra 30 min)
  GEEN data voorstellen in het weekend aub
  GEEN data voorstellen in het weekend aub
  GEEN data voorstellen in het weekend aub
  GEEN data voorstellen in het weekend aub
  Voor duo massage geldt het dubbele tarief.
  Voor duo massage geldt het dubbele tarief.
  Deze sessies omvatten gesprek, voorbereiding en ritueel, massage van 1,5-2u-3u, verfrissen en nagesprek.
  Bekijk op mijn profiel met wie ik samen de massage kan geven.
  Bekijk op mijn profiel met wie ik samen de massage kan geven.
  Meer info bij persoonlijk contact
  Opgelet: Gelieve rekening te houden met een wachttijd tot enkele maanden!
  Contact voorkeur. Ik wil...
  Rook je? Zoja, hoeveel sigaretten per dag?
  Drink je alcohol? Zoja, hoeveel dagen per week?
  Hoe ben je op deze site terecht gekomen?

  Afspraak

  Tantra massage afspraak

  Maak een afspraak en stel indien mogelijk reeds enkele data voor.

  Yoni massage

  Yoni massage

  Ervaar de helende effecten van een yoni massage op vlak van gezondheid en seksualiteit in een harmonie van aanraking en energetisch werk.

  Lingam massage

  Lingam massage

  Ervaar de helende effecten van een lingam massage op vlak van gezondheid en seksualiteit in een harmonie van aanraking en energetisch werk.

  Bekkenbodem massage

  Bekkenbodem massage

  Ontspan de spieren van je bekkenbodem via een bekkenbodem massage en help zo een hele reeks pijnlijke problemen vermijden of oplossen.

  Getuigenissen

  Tantra yoni massage getuigenissen

  Lees enkele getuigenissen om een beter beeld te krijgen over de therapeuten en hoe een massage ervaren wordt.

  Video's

  Tantra massage video's

  Bekijk enkele video's om meer te zien en horen over tantra massage, waaronder ook een demo video van een sessie met Saskia.