Peter

  Info
  Land: België
  Provincie: Limburg (BE)
  Locatie: BE - Beringen
  Therapeut voor: Mannen, Vrouwen
  Therapievorm: 4-handen massage, Duo massage, Holistische massage, InnerFlow- en Natuurcoach, Kashmirische massage, Ontspanningsmassage, Sjamanistische rituelen & Healing, Tantra massage (lingam), Tantra massage (yoni), Tao healing massage

  Over mezelf

  Peter wide

  Ik ben Peter, ruim 35 jaar gehuwd, vader van 3 kinderen met 6 kleinkinderen. Voormalig topmanager in internationale Multinational en nu auteur, professioneel Adviseur, Coach & Masseur met focus naar algemeen Welzijn.
  Ik ontving als succesvol manager een internationale award voor innovatie en een nationale erkenning voor samenwerking. In 2007 startte ik mijn persoonlijke zoektocht naar authenticiteit. Op de weg van groeiend leiderschap kwam ik tot mijn eigen verbazing spontaan tot ongeziene successen met minimale energie. Ik kreeg een internationaal aanbod met een blanco cheque, maar mijn keuze ging naar welzijn. Toen ik plotseling door ontslag buitenspel kwam te staan, werd mijn passie naar groei en inzichten alleen maar groter.

  Ik verdiepte me in oude wijsheden uit verschillende strekkingen en diverse culturen (Taoïsme, Boeddhisme, Hindoeïsme, Kelten, Katharen, King Arthur, Maria Magdalena, Inca's, Maya's, Atlantis, Lemurië en Sjamanisme). Het werd een zoektocht met levenskeuzes waar een innerlijk kompas welkom was. De weg van Tantra was belangrijk in deze zoektocht. Ik inspireer en geef vertrouwen aan mensen op het pad naar authentiek 'zijn'. Ik begeleid zoekende mensen in hun tocht naar inzichten in levensprocessen:
  Hoe ga je om met symptomen zoals ziekte, slapeloosheid, stress, burn-out, ontslag, innerlijke leegte en levenskeuzes?
  Geloof jij nog in het huwelijk of een vaste relatie?
  Hoe ga je om met individuele en relationele groei(pijn)?
  Verlang jij naar een evenwichtig leven en een passionele baan?
  Hoe een balans vinden en deze bewaken?
  Door eerst je eigen leven in flow te brengen, kan je met eigenliefde het welzijn van je geliefde en andere mensen optillen, want elk mens verdient flow in zijn of haar leven, op het werk en in de liefde.

  Opleidingen

  2007-2009: Procesgericht Leiderschap (KUL Leuven)
  Vanaf 2008: Taoïsme – De weg van de Tao (zelfstudie)
  2008-2013: Evolutiepsychologie, Consulent (Slaap, stress, burn-out, depressie, CVS, relatie), Opstellingen, Archetypes, Yinne driedaagse (Innerlijk kind, Adolescentie, Volwassenheid), De weg van de vrouw (Hagadessa, Maangodin, …)
  2011: Pad van de man + 2019: Intieme relaties / Sacred Sexuality (Ton Van der Kroon)
  2013-2017: Tao Healing / Shivaïtische Cashmere tantra massage, sensuele reflexologie, 4-handen massage, koppelmassage, mannen masseren mannen (Luc Escot & Veerle Wijns)
  2012-2017: Het leven (leren) voelen – Persoonlijke roadtrips & reizen (Taoîsme, Kelten, Inca’s, Boeddisme, Hindoeïsme, King Arthur, Katharen, Maria Magdalena, Maya’s, Atlantis, Lemurïe) 
  2020: De kunst van de Kashmiri massage – Tantra Touch (Patrick Schroyen & Sananda)   
  2021-2023: Mannengroep – Full Potential of Sexual Energy (+Advanced) – Sexual Healing - Sacred Sexuality (Rising Heart)
  Vanaf 2022: Sjamanisme (België / Nederland / Frankrijk)
  2023: 5-elementen massage, Prana Flow massage (Johan Raaijmakers)
  2022-202x: Sjamanisme (Roel Crabbe) – Practitioner Healer 2023-2025

  Verloop

  Peter ruimte

  Algemeen

  • Ontvangst in mijn Sacrale ruimte met drankje (koffie, thee, water...)
  • Je hebt notie van de bedoeling en de kracht van pure tantra (via lectuur of internet) of je hebt (enige) ervaring. Bij aanvang van het gesprek toetsen we even af.
  • Tijdens het gesprek gaat focus naar de intentie van de massage (waar stroomt de energie niet, ervaar je blokkade, (innerlijke) kwetsuur, oude patroon loslaten, bewust groeien, heling (fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch). Wensen en grenzen worden besproken in lijn met jouw evolutie, groei en gevoelssituatie van het moment.
  • Je komt voor jouw massage, niet voor ‘mij’. Jij staat centraal.
  • Je komt verzorgd en gewassen of neemt een douche voor de massage
  • De massage op futon start met een ritueel
  • Tijdens de respectvolle massage met warme amandelolie, blijven de afspraken en grenzen gewaarborgd in volledige veiligheid
  • Optie: na de massage afsluiting met extra heling ritueel
  • Mogelijkheid tot douche na de massage of de huid droog dippen om ze zacht te houden met restant van olie
  • Nabespreking (met drankje): delen van inzichten & aandachtspunten voor persoonlijk welzijn & groei.

  Alles is aanwezig (doucheproducten, handdoeken, pareo / omslagdoek, pantoffels, ...). Hou rekening met de effectieve massagetijd en de totale tijd van de massage.

  Tao-Healing Tantramassage

  Peter futonDe massage met liefdevolle aanrakingen staat in functie van de gemaakte intentie, ter bevordering van de InnerFlow en met focus naar heling en welzijn. Tijdens de massage worden fysieke, emotionele, mentale, energetische blokkades vrijgemaakt. Je komt dieper in contact met je ware zelf. Je ervaart rust. Energie gaat stromen. Ervaring met kundalini energie opent een nieuwe wereld. Sluit de wereld van magie niet uit, of wees je bewust dat er magische sacrale poorten bestaan.

  De processen die ontstaan en zich tonen, worden toegelicht om inzichten en groeistappen te zetten.

  Lees of verdiep je eventueel als het je eerste ervaring is met Tantra. 

  De totaalmassage start over het hele lichaam met de rug. Nadien, ontvang je een hoofdmassage en wordt de voorkant holistisch gemasseerd. De totale duur bedraagt 90 minuten effectieve massagetijd. Lingam of Yoni massage maakt deel uit om stromende kundalini energie te laten stromen door je lichaam en hart. Afhankelijk van je ervaring, persoonlijke evolutie en groei gebeurt de massage met éénpuntscontact voor het veiligheidsgevoel of met een diepere laag met meer contactpunten via sensuele reflexologie. De massage verloopt volgens de structuur van TAO-healing van Luc Escot en kan intuïtief aangevuld worden met andere varianten of technieken van 5-elementen massage, PranaFlow of (Sacrale) massagetechnieken. Reken op totaaltijd van 2.5 à 3 uur.

  Shivaïtische Kasmir Tantramassage (Cashmere)

  De massage met liefdevolle aanrakingen staat in functie van de gemaakte intentie, ter bevordering van de InnerFlow en met focus naar heling en welzijn. Tijdens de massage worden fysieke, emotionele, mentale, energetische blokkades vrijgemaakt en komt je dieper in contact met je ware zelf. Je ervaart rust. Energie gaat stromen. Ervaring met kundalini energie opent een nieuwe wereld. Sluit de wereld van magie niet uit, of wees je bewust dat er magische sacrale poorten bestaan.

  De processen die ontstaan en zich tonen, worden toegelicht om inzichten en groeistappen te zetten.

  Deze massage is voor mensen met tantra ervaring. Ik geef deze massage niet aan mensen zonder ervaring in Tantra of als kennismaking in de tantrawereld. Er is een sterkere vorm van lichaamscontact die als onveilig kan ervaren worden bij een eerste kennismaking in tantra.

  De totaalmassage start na een openingsritueel in zijlighouding rechts en links. Nadien volgt een totaalmassage van de rug en de wordt de volledige voorkant holistisch gemasseerd. De totale duur bedraagt 90 minuten effectieve massagetijd. Lingam of Yoni massage maakt deel uit van de massage om stromende kundalini energie te laten vloeien door je lichaam en hart. Afhankelijk van je ervaring, persoonlijke evolutie en groei gebeurt de massage met diepere lagen. De massage verloopt volgens de structuur van Cashmere-healing van Luc Escot en kan intuïtief aangevuld worden met andere varianten of (Sacrale) massagetechnieken. Reken op totaaltijd van 2.5 à 3 uur.

  Vierhandenmassage

  Tijdens deze Tao-Tantramassage wordt er synchroon gemasseerd met warme amandelolie en dit gedurende 60 minuten, afhankelijk van je wens en gemaakte intentie. Je zal ervaren dat je snel uit je hoofd gaat en één wordt met jezelf. Je ervaart een innerlijke wisselende energiestroming van vrouwelijke en mannelijke energie.

  De massage wordt geleid door de aanwezige vrouw van het massagekoppel om de vrouwelijke startende energie (Yin) te respecteren. De massage gebeurt samen met mijn ervaren partner of met een perfect 3-talige tantrika met Waalse origine.

  De massage met liefdevolle aanrakingen staat in functie van de gemaakte intentie, ter bevordering van de InnerFlow en met focus naar heling en welzijn. Tijdens de massage worden fysieke, emotionele, mentale, energetische blokkades vrijgemaakt en komt je dieper in contact met je ware zelf. Je ervaart rust. Energie gaat stromen. Verwacht niets, sta open voor een diep contact me jezelf.

  Effectieve massagetijd 60 minuten. Reken op totaaltijd van 1.5 à 2 uur.

  Koppel / Duo Tao-Healing Tantramassage

  De massage met liefdevolle aanrakingen staat in functie van de gemaakte individuele of gezamenlijke intentie, ter bevordering van de InnerFlow en met focus naar heling, welzijn en eenheid. Tijdens de massage worden fysieke, emotionele, mentale, energetische blokkades vrijgemaakt en komt je dieper in contact met je ware zelf. Je ervaart rust. Energie gaat stromen. Ervaring met kundalini energie opent een nieuwe wereld. Sluit de wereld van magie niet uit, of wees je bewust dat er magische sacrale poorten bestaan.

  De processen die ontstaan en zich tonen, worden toegelicht om inzichten en groeistappen te zetten.

  Lees of verdiep je eventueel als het je eerste ervaring is met Tantra. 

  De totaalmassage start over het hele lichaam met de rug. Nadien, ontvang je een hoofdmassage en wordt de voorkant holistisch gemasseerd. De totale duur bedraagt 90 minuten effectieve massagetijd. Lingam of Yoni massage maakt deel uit om stromende kundalini energie te laten stromen door je lichaam en hart. Afhankelijk van je ervaring, persoonlijke evolutie en groei gebeurt de massage met éénpuntscontact voor het veiligheidsgevoel of met een diepere laag met meer contactpunten via sensuele reflexologie. De massage verloopt volgens de structuur van TAO-healing van Luc Escot en kan intuïtief aangevuld worden met andere varianten of technieken van 5-elementen massage, PranaFlow of Sacrale massagetechnieken. Reken op totaaltijd van minimum 2.5 à 3 uur.

  De massage gebeurt in dezelfde kamer met 2 futons naast elkaar. Massages in aparte kamers is mogelijk, maar dient vooraf gecommuniceerd te worden omwille van de praktische regeling. De massage gebeurt samen met mijn ervaren partner of met een perfect 3-talige tantrika met Waalse origine.

  Ontspanningsmassage

  Als kennismaking of om jezelf te verwennen biedt ik de mogelijkheid tot ontspanningsmassage. Tijd voor jezelf. Nood aan rust, me-time, huidhonger. Thuiskomen met jezelf, thuiskomen in jezelf! Je kan de massage natuurlijk ook als cadeau geven.

  De massage met liefdevolle aanrakingen staat in functie van JOU. 

  De massage verloopt volgens de structuur van Luc Escot en kan intuïtief aangevuld worden met andere varianten of technieken volgens wens en vraag van de klant. 

  • Effectieve massagetijd 60 minuten: Reken op totaaltijd van 1.5 uur
  • Effectieve massagetijd 90 minuten: Reken op totaaltijd van 2 uur 

  Coaching: InnerFlow & Natuurcoaching

  In een open gesprek met luisterend oor voelen we samen waar jouw leven blokkeert, niet meer stroomt. Waar ervaar je energieverlies? Met hulpmiddelen en inzichten, met vallen en opstaan leer ik je contact te maken met je innerlijk kompas, met je intuïtie. Mijn coaching steunt op natuurwetten, Heilige Wetten en energetische wetmatigheden. 

  Zelf veranderde ik van controlefreak naar De Flowmaker. Evolueerde ik van angst naar vertrouwen. Graag deel ik mijn ervaring van natuurlijke wetmatigheden, oude wijsheden, rituelen en energetische heling. Herontdek je innerlijk kompas en voel je innerlijke stroming. De coaching gebeurt in mijn praktijk of in de natuur tijdens een wandeling (meestal met helingsritueel). Programma’s op maat of meerdaagse wandeling in de natuur met survival, back to basic of luxe behoren tot de mogelijkheid. Ik leef niet meer in termen van beperkingen maar in een wereld met mogelijkheden. En jij?

  Ik verwacht je graag in mijn Sacrale Flow(m)barrel.

  Peter flowbarrel

  Tarieven

  • Ontspanningsmassage – totaaltijd 1.5 uur – 75€
  • Ontspaningsmassage – totaaltijd 2 uur – 110€
  • TAO-Healing tantramassage – totaaltijd 2.5 à 3 uur – 180€
  • Shivaïtische Kasmiri tantramassage – totaaltijd 2.5 à 3 uur – 180€
  • Vierhandenmassage – totaaltijd 1.5 à 2 uur – 220€
  • Koppel / Duo Tantramassage – totaalduur 2.5 à 3 uur – 300€
  • Coaching: InnerFlow of Natuurcoaching – Totaalduur 1.5 uur – 75€

  Hallo Peter, even laten weten dat ik mezelf ook heel goed kan vinden in de informatie van de sjamanistische reizen. Het grappige is dat ik vorige week, tijdens een wandeling met een vriendin, een paar keer 2 zwanen synchroon heb zien vliegen. Heel mooi was dat 😍

  Gisteren heb ik het nog gehad over dat kind van 4 dat zich niet gelukkig voelde. Niet kon wat er werd verwacht en daardoor werd uitgelachen en bestraft.  Wel straf dat jij er dat dan uithaalt want ik had er zelf niet meer bij stilgestaan maar blijkbaar heeft dat er toch dieper ingehakt dan ik zelf vermoedde. Ik ben er ook mee aan de slag gegaan.

  Ik ben al gaan verankeren in de natuur bij mijn favoriete boom en op mijn favoriete plekje 😉

  Op dit moment ben ik in rust, precies of ik me bevind in mijn eigen nulpunt 😄. Ik zal zien wat er de komende dagen zal gebeuren.

  In ieder geval heel hartelijk bedankt voor deze Heilige Ontmoeting waarin ik heb mogen genieten van een pure en zuivere aanraking door jou als man, om diepliggende seksuele blokkades in mijn vrouw zijn te helen. Dit is een daad van zowel individuele als collectieve heling als mannen en vrouwen kunnen toelaten om in deze Heiligheid weer terug samen te komen en te helen.

  Het komt goed allemaal. Nu weer op een diepere laag helen en bevrijden. Op naar de Goddelijke Vrijheid 🥰

  Heel hartelijk bedankt. Ik hou je op de hoogte als er iets verandert en ik laat je weten als ik voel dat de tijd rijp is voor een nieuwe afspraak. Liefs 🥰😍😘

  Hilde (sessie 1) [therapeut: Peter]

  Een oprechte dankjewel voor de mooie ervaring die ik mocht beleven met jou! Ik heb de massage in alle zachtheid en veiligheid ervaren. Het voelde alsof ik ondergedompeld werd onder een warm dekentje van zachte aanrakingen die met volle aandacht en zorgzaamheid gegeven worden.

  Je hebt mij meegenomen op een reis diep naar binnen, waarbij ik naar het einde toe alleen maar een diepe rust over mij heen kreeg. Een zo welgekomen rust, oprechte dank doorvoor! Het ritueel heeft alles nog een extra boost gegeven voor mij, het vloeide zo mooi over, ik voelde de energie al stromen tijdens de massage maar bij het ritueel voelde het als een energierivier. Zo zalig dit, was ook toen dat alles precies opklaarde binnen in mij en er mij een gevoel van completer rust en kalmte overviel …

  Ik blijf nog nagenieten en laat alles rustig binnenkomen. Je bent een heel fijne, warme en oprechte man. Heel blij en dankbaar dat je op mijn pad kwam.

  Warme groet, Saskia

  Saskia (sessie 1) [therapeut: Peter]

  Peter, mijn vrienden en omgeving zeggen openlijk dat ik straal en in mijn kracht sta! 

  Anna (sessie 3) [therapeut: Peter]

  Peter, wat heb je in het weekend met me gedaan? Ik loop nu al 3 dagen op wolken!

  V. (sessie 1) [therapeut: Peter]

  Geslacht
  Ben je zwanger?
  Locatie
  Meerkost van 100€ voor huur ruimte, benzine en extra tijd (excl. duo & 4-handen)
  Ik deel je zo snel mogelijk de meerkost voor kilometers en extra tijd mee
  Locatie
  Ik deel je zo snel mogelijk de meerkost voor kilometers en extra tijd mee
  LET OP! Zoë geeft énkel coaching, GEEN MASSAGE!
  Bekijk het profiel van Frederike voor meer uitleg over de mogelijke sessies.
  Gelieve voor een afspraak pas data voor te stellen vanaf november.
  Keuze
  Keuze
  Energetische orgaanmassage
  Neuro-emotionele integratie
  Gegeven door Christophe en Saskia
  Gegeven door Christophe en Anke
  Gegeven door Christophe en Tine
  Gegeven door Christophe en Anke
  Langere sessie mogelijk (+ 50€ per extra 30 min)
  GEEN data voorstellen in het weekend aub
  GEEN data voorstellen in het weekend aub
  GEEN data voorstellen in het weekend aub
  GEEN data voorstellen in het weekend aub
  Voor duo massage geldt het dubbele tarief.
  Voor duo massage geldt het dubbele tarief.
  Deze sessies omvatten gesprek, voorbereiding en ritueel, massage van 1,5-2u-3u, verfrissen en nagesprek.
  Bekijk op mijn profiel met wie ik samen de massage kan geven.
  Bekijk op mijn profiel met wie ik samen de massage kan geven.
  Meer info bij persoonlijk contact
  Opgelet: Gelieve rekening te houden met een wachttijd tot enkele maanden!
  Contact voorkeur. Ik wil...
  Rook je? Zoja, hoeveel sigaretten per dag?
  Drink je alcohol? Zoja, hoeveel dagen per week?
  Hoe ben je op deze site terecht gekomen?

  Afspraak

  Tantra massage afspraak

  Maak een afspraak en stel indien mogelijk reeds enkele data voor.

  Yoni massage

  Yoni massage

  Ervaar de helende effecten van een yoni massage op vlak van gezondheid en seksualiteit in een harmonie van aanraking en energetisch werk.

  Lingam massage

  Lingam massage

  Ervaar de helende effecten van een lingam massage op vlak van gezondheid en seksualiteit in een harmonie van aanraking en energetisch werk.

  Bekkenbodem massage

  Bekkenbodem massage

  Ontspan de spieren van je bekkenbodem via een bekkenbodem massage en help zo een hele reeks pijnlijke problemen vermijden of oplossen.

  Getuigenissen

  Tantra yoni massage getuigenissen

  Lees enkele getuigenissen om een beter beeld te krijgen over de therapeuten en hoe een massage ervaren wordt.

  Video's

  Tantra massage video's

  Bekijk enkele video's om meer te zien en horen over tantra massage, waaronder ook een demo video van een sessie met Saskia.