Ophelie

  Info
  Land: België
  Provincie: West-Vlaanderen (BE)
  Locatie: BE - Assebroek (Brugge)
  Therapeut voor: Mannen, Vrouwen
  Therapievorm: Body De-Armouring, Tantra massage (lingam), Tantra massage (yoni)

  Over mezelf

  Tantra massage OphelieIk heb eigenlijk al van heel vroeg de “drive” gevoeld van mensen te motiveren, mensen vitaler, gezonder, levenslustiger, … te maken. Alleen heb ik het destijds in de sport gezocht. Ik ben opgeleid als sportleerkracht, al wist ik toen al dat ik niet voor de klas wilde staan, maar “iets daarbuiten”. Daarna in een sportfederatie gewerkt, waar ik ook niet op m’n plaats zat.

  Door het wegvallen subsidies kon ik daar ook niet blijven en dat is de aanzet geweest om te gaan onderzoeken wat ik eigenlijk echt wilde. En ik kwam terug op hetzelfde uit. Ik wil mensen gelukkiger maken, vitaler, gezonder, levenslustiger, …. In hun kracht zetten.

  Daarna zocht ik het verder in de alternatieve gezondheid. Ben ik gegaan voor gezondheidscoach, gezondheidstherapeut, alle soorten workshops (celzouttherapie, Biologische wetten dr. Hamer, Reiki 1, access Bars, Psych- K Basic en advanced, …)  en therapieën gevolgd, maar de essentie miste ik precies altijd. Het was net niet dat, ... Vooral niet diep genoeg, niet transformerend genoeg.

  Totdat de ontmoeting met een tweelingziel mij op het spiritueel pad heeft gezet. Het hele “plaatje” dat ik voor mezelf gemaakt had, moest eraan geloven, maar daar ben ik hem nog steeds heel dankbaar voor.

  Door m’n zoektocht in mijn eigen proces van “waarom die ontmoeting” ben ik zelf bij een coach terecht gekomen die mij geholpen heeft bij het vinden van “mijn missie” hier op aarde.  Die vrouw heeft alle puzzelstukjes voor mijn in elkaar gelegd, op een dienblaadje gepresenteerd, zo mooi en opnieuw zo dankbaar !

  De seksmagie van ISIS, Transformatieseksualiteit dus, ... Dat was de kracht, de power, de levenskracht, levensvreugde, …. De essentie waar ik eigenlijk altijd naar op zoek ben geweest, ... Zo is tantra, tao training, body de-armouring … op mijn pad gekomen. Door het zelf te ondergaan, te ervaren, te belichamen, hoe krachtiger, hoe bewustzijnsverruimender, hoe spiritueler de seksualiteit werd en nog steeds wordt ...

  Nu wordt er zoveel duidelijk, magischer, onbevattelijker, … sommige dingen kan je gewoonweg niet onder woorden brengen, die schieten te kort. Het is iets wat je voor jezelf dient te ontdekken, te ervaren, …

  Verloop

  Voor de aanvang van de sessie neem ik de tijd voor een inleidend gesprek, ongeveer 30 min. Zo kunnen we nagaan wat jou behoeftes en verlangens zijn, jou intenties, waar je tegenaan loopt in het leven en wenst te veranderen,…  In dit gesprek krijg je de mogelijkheid jou grenzen aan te geven. Wat je wel en niet wenst m.b.t. naaktheid en aanrakingen. Ikzelf blijf gekleed.

  Het is aan jou om ownership te nemen over jou seksualiteit. Het is een ervaring van jou, voor jou, jij bent ontvanger en ik gever en wens ten alle tijden mijn seksualiteit buiten beschouwing te laten. Ik zorg voor een veilige setting, waar je kan relaxen en in overgave kan gaan. Hoe meer je durft te vertrouwen en toe te laten hoe dieper, intenser je ervaring zal zijn.

  Na de sessie geef ik jou nog wat tijd en ruimte om te integreren. Nadien is er mogelijkheid tot nabespreking en kan je desgewenst je ervaring delen.

  Momenteel ben ik nog niet in de mogelijkheid je een douchegelegenheid aan te bieden, maar ik bied je graag een wasritueel aan na een massagebeurt.

  Het zou dan ook aangenaam zijn om fris op de afspraak te verschijnen.

  Body de-armouring

  Opteer je voor body de-armouring, zeker aan te raden als je een diepe transformatie wenst te bewerkstelligen, komt daar ook wat ademhalingsoefeningen bij. Je zal tijdens de sessie uitgenodigd worden om diep in en uit te ademen op plaatsen waar er spanningen, zich in het lichaam hebben opgebouwd. Ook word je uitgenodigd om geluid te maken en deze niet vast te houden in de keelchakra, dat bevordert het loslaten van de spanning. Tijdens body de-armouring zal ik jou ook vragen om bewust aandacht te schenken aan datgene wat je voelt op de plaats van de spanning. Vaak “vertelt” het lichaam mij veel over de geblokkeerde emoties. Deze zal ik dan ook benoemen en jou bewust van maken zodat je de mogelijkheid krijgt deze te doorvoelen en te transformeren.

  Tantra massage

  Opteer je voor een Tao- massage is ook hier de intentie om seksuele energie vrije te maken en deze te laten doorstromen door het lichaam. Lingam of Yoni worden (indien gewenst) mee gemasseerd maar ook hier wordt gewerkt naar het behouden en doorstromen van de levensenergie en niet naar een doel. Zowel ademhaling, als geluid kunnen de sensitiviteit bevorderden. Wij zijn zo geconditioneerd om ‘stil’ te zijn, dat is zo jammer, want er gaat een heel deel van de ervaring verloren.

  Zowel bij een Tao- massage, maar zeker bij body de-armouring kunnen heel wat verschillende emoties ervaren worden. Je wordt dan ook uitgenodigd om alle emoties toe te laten, zonder oordeel, zonder er verhaaltjes bij te verzinnen of verklaringen bij te zoeken. Elke ervaring, elke sessie is anders, hoe meer verwachting je kan loslaten over “hoe het zou moeten zijn” Hoe meer je in het NU aanwezig bent, hoe verrassender de uitkomst kan zijn. 

  Tarieven

  Body de-armouring

  • 2,5 uur - 225 euro  (30 min intake, 90 min de- armouring, 30 min integratie en nagesprek)
  • 3 uur - 270 euro (30 min intake, 120 min de- armouring, 30 min integratie en nagesprek)
  • 3,5 uur - 315 euro (30 min intake 150 min de- armouring, 30 min integratie en nagesprek)

  Hou bij body de-armouring er steeds rekening mee dat u na de sessie voldoende tijd neemt om te integreren. Gun jezelf voldoende rust, plan geen drukke activiteiten, maar neem wat tijd voor zelfzorg. Ik zal, zoveel als mogelijk, rekening houden met de afgesproken duurtijd. Hou er echter wel rekening mee, éénmaal in proces de duurtijd kan uitlopen…. Het is niet altijd mogelijk een proces te onderbreken omdat “de tijd” om is. Plan voldoende ruimte voor jezelf achteraf.

  Tao- Tantra massage

  • 2 uur - 200 euro (30 min intake, 90 min massage + wasritueel)
  • 2,5 uur - 250 euro (30 min intake, 120 min massage + wasritueel)

  Een beetje nerveus kwam ik toe voor mijn eerst tantra massage in praktijk. Van het ogenblik dat ik binnenkwam voelde ik me welkom en zag ik een vlotte, lieve dame. Ze stelde me direct op mijn gemak en luisterde aandachtig naar mijn verhaal. Het was een zalige ervaring die me een kantelpunt in mijn leven bezorgde. Zij wist alles om te zetten in praktijk wat ik al gelezen had. Het was heftig, zalig, openbarend en bevestigend. Het was leuk, speels en heeeeel interessant. Aan iedereen die er denkt klaar voor te zijn. Kan ik Ophelie aanraden. Ze nam achteraf ook rustig de tijd om mij op mijn gemak te laten voelen en heeft sommige dingen verduidelijkt waar ik nood aan had. Ze is een lieve, speelse en zeer ervaren en super slimme dame die het ook weet in praktijk om te zetten. Tot zeer gauw...

  David (sessie 1) [therapeut: Ophelie]

  Na veel opzoekwerk via verschillende websites en sociale media kwam ik in contact met Ophelie. Op al mijn vragen kreeg ik telkens een heel mooie grondige uitleg.

  Na enige tijd besloot ik om toch de stap te zetten naar een eerste afspraak voor een tantra massage. Ter plekke werd ik direct gerustgesteld door haar en ging alles er heel relax aan toe. Ik kon mij echt open zetten en mij in volle overgave aan haar geven. Wat een grote zoektoch was in het begin mocht ik nu eindelijk ervaren. Mijn eerste ervaring met tantra was echt iets uniek. Ik raad haar dan zeker ten stelligste aan. Het is een super lieve dame die heel begaan is met haar klant. Heel veel wijsheid in deze vrouw. Zoals ik haar spottend zei: "jij hebt een oude ziel in een jeugdig lichaam....".

  Zowel de beginnende ontdekkers als de ervaren klanten zijn bij haar zeker aan het juiste adres.

  Ik kijk oprecht al uit naar onze volgende afspraak!

  Davy (sessie 1) [therapeut: Ophelie]

  Ik ben bij Ophelie gegaan omdat ik best wel wat blokkades in mijn lijf heb.
  Het heeft een aantal sessies geduurd, maar er is toch wel wat losgewerkt.
  Door dearmouring en massage voelt mijn lijf lichter en ontspannener aan.
  Ophelie voelt heel goed wat en waar het vastzit, zelfs op plekken waar ik geen vermoeden van had.
  Vb "hier zit nog wat verdriet, daar kwaadheid".
  De dearmouring is de zachte vorm, maw ze luistert goed hoever ze mag gaan.  
  En dat vind ik prettig, door harde aanrakingen zou ik "toegaan", zij doet het op een zachtere maar best efficiente manier.
  Het laat me ook toe om beter naar mijn lichaam/gevoel te luisteren, en meer aanwezig te zijn in mijn lijf.
  Haar (tantra) massages zijn trouwens ook een aanrader.
  Ik ben dankbaar dat ze op mijn weg gekomen is !

  Peter (sessie 1) [therapeut: Ophelie]

  Ophélie is werkelijk de belichaming van goddelijke sexualiteit. Haar aanwezigheid is doordrenkt van een diepe, eeuwenoude wijsheid die haar passie en toewijding onmiskenbaar maakt. Met zachte, bedachtzame gebaren weet ze jouw ziel te raken, blokkades te ontgrendelen en je mee te voeren naar een staat van pure extase. Haar rituelen zijn een ware verwennerij voor de ziel, een daad van zelfliefde die essentieel is in deze hectische wereld. Dit alles maakt haar benadering van spiritualiteit, tantra en heling een absolute must voor degenen die de diepe waarde ervan begrijpen en waarderen.

  Walter (sessie 1) [therapeut: Ophelie]

  Geslacht
  Ben je zwanger?
  Locatie
  Meerkost van 100€ voor huur ruimte, benzine en extra tijd (excl. duo & 4-handen)
  Ik deel je zo snel mogelijk de meerkost voor kilometers en extra tijd mee
  Locatie
  Ik deel je zo snel mogelijk de meerkost voor kilometers en extra tijd mee
  LET OP! Zoë geeft énkel coaching, GEEN MASSAGE!
  Bekijk het profiel van Frederike voor meer uitleg over de mogelijke sessies.
  Gelieve voor een afspraak pas data voor te stellen vanaf november.
  Keuze
  Keuze
  Energetische orgaanmassage
  Neuro-emotionele integratie
  Gegeven door Christophe en Saskia
  Gegeven door Christophe en Anke
  Gegeven door Christophe en Tine
  Gegeven door Christophe en Anke
  Langere sessie mogelijk (+ 50€ per extra 30 min)
  GEEN data voorstellen in het weekend aub
  GEEN data voorstellen in het weekend aub
  GEEN data voorstellen in het weekend aub
  GEEN data voorstellen in het weekend aub
  Voor duo massage geldt het dubbele tarief.
  Voor duo massage geldt het dubbele tarief.
  Deze sessies omvatten gesprek, voorbereiding en ritueel, massage van 1,5-2u-3u, verfrissen en nagesprek.
  Bekijk op mijn profiel met wie ik samen de massage kan geven.
  Bekijk op mijn profiel met wie ik samen de massage kan geven.
  Meer info bij persoonlijk contact
  Opgelet: Gelieve rekening te houden met een wachttijd tot enkele maanden!
  Contact voorkeur. Ik wil...
  Rook je? Zoja, hoeveel sigaretten per dag?
  Drink je alcohol? Zoja, hoeveel dagen per week?
  Hoe ben je op deze site terecht gekomen?

  Afspraak

  Tantra massage afspraak

  Maak een afspraak en stel indien mogelijk reeds enkele data voor.

  Yoni massage

  Yoni massage

  Ervaar de helende effecten van een yoni massage op vlak van gezondheid en seksualiteit in een harmonie van aanraking en energetisch werk.

  Lingam massage

  Lingam massage

  Ervaar de helende effecten van een lingam massage op vlak van gezondheid en seksualiteit in een harmonie van aanraking en energetisch werk.

  Bekkenbodem massage

  Bekkenbodem massage

  Ontspan de spieren van je bekkenbodem via een bekkenbodem massage en help zo een hele reeks pijnlijke problemen vermijden of oplossen.

  Getuigenissen

  Tantra yoni massage getuigenissen

  Lees enkele getuigenissen om een beter beeld te krijgen over de therapeuten en hoe een massage ervaren wordt.

  Video's

  Tantra massage video's

  Bekijk enkele video's om meer te zien en horen over tantra massage, waaronder ook een demo video van een sessie met Saskia.