Niko

  Info
  Land: België
  Provincie: Oost-Vlaanderen (BE), Antwerpen (BE)
  Locatie: BE - Beveren-Waas
  Therapeut voor: Vrouwen
  Therapievorm: Ademwerk, Tantra massage (yoni)

  Over mezelf

  Tantra massage NikoMijn naam is Niko, echtgenoot van Anke en vader van 4 fantastische dochters.  Enkele jaren geleden ben ik onder impuls van mijn mooie vrouw in aanraking gekomen met persoonlijke ontwikkeling en het zoeken en vinden van je eigen pad naar een vol en gelukkig leven.

  Sinds ik gestart ben met mijn werk als transformatief ademcoach heb ik het voorrecht gehad om mensen te begeleiden op hun reis naar innerlijke groei en zelfontdekking. Mijn eigen reis begon als een zoektocht naar verbinding, zowel met mezelf als met anderen. Door de jaren heen heb ik geleerd dat deze verbinding begint bij het omarmen van wie we werkelijk zijn, zonder oordeel of beperkingen. Voor mij leek tantra dan ook een logische volgende stap en toevoeging.

  Mijn passie voor tantra en ademwerk komt voort uit het besef dat ons lichaam en onze geest diep met elkaar verbonden zijn. Door bewust adem te halen, openen we de deur naar onze innerlijke wereld en kunnen we blokkades loslaten die ons tegenhouden om volledig te leven. Als persoon heb ik altijd de kracht van het lichaam erkend, maar pas toen ik begon te werken met de adem, ontdekte ik de ware potentie ervan om ons te helpen groeien, helen en transformeren.

  Als ik naar mijn vrouw en kinderen kijk, dan weet ik dat liefde de grootste kracht is die we bezitten. Het is mijn streven om deze liefde te verspreiden in alles wat ik doe, zowel in mijn persoonlijke relaties als in mijn werk als therapeut. Ik geloof dat avontuur en uitdaging essentieel zijn voor groei, en ik moedig mijn cliënten aan om hun comfortzone te verlaten en het leven voluit te omarmen.

  Positiviteit is voor mij geen keuze, maar een levenshouding. Ik geloof dat zelfs in de donkerste momenten van ons leven, er altijd een sprankje hoop en licht is dat ons vooruit stuwt. Als tantra therapeut en ademcoach is het mijn missie om dat licht te helpen ontsteken in de harten van anderen, zodat ze hun eigen kracht en wijsheid kunnen ontdekken en een leven kunnen leiden dat vervuld is van liefde, vreugde en betekenis.

  Opleiding

  • 2023: Certified Breath Coach (YogiLab - Brian Kelly)
  • 2023-2024: diverse tantra workshops, o.a. bij Luc Escot

  Verloop

  Tantra massage

  Aangezien ik geloof in het belang van samen aarden, beginnen we met een intakegesprek om de tijd te nemen om verbinding te leggen. Tijdens dit gesprek, vergezeld van een rustgevende kop thee, bespreken we eventuele behoeften, obstakels, twijfels of intenties, zodat we van daaruit volledig kunnen duiken in een staat van overgave. We werken samen om eventuele blokkades en uitdagingen aan te pakken, zodat je ze kunt loslaten en op een veilige manier diepe ontspanning kunt ervaren. 

  Het is belangrijk op te merken dat de reis die je maakt als ontvanger een individuele ervaring is. Als therapeut zal ik je begeleiden, maar ik zal niet actief deelnemen aan jouw reis. Een seksuele benadering of interactie wordt niet getolereerd tijdens de tantra massage. De kern van de tantra massage ligt in het ontvangen; als therapeut verwacht ik niets terug. Duidelijke grenzen zijn essentieel voor zowel de ontvanger als de gever, en heldere afspraken leiden tot de mooiste resultaten. Tijdens de massage wordt gewerkt met levensenergie, niet met het doel van een 'happy ending'. 

  De massage vindt plaats op een matras voor een betere doorbloeding en om dieper te kunnen werken aan de energiestromen. Wanneer je er klaar voor bent, kun je je omkleden. Daarna beginnen we de massage op de mat, waar je kunt ontspannen en op ontdekking kunt gaan naar je diepste zelf. We beginnen met de achterkant van het lichaam, waarbij elk deel zorgvuldig wordt behandeld om je naar een diepere staat van zijn te brengen. Vervolgens draai je om en masseer ik de voorkant van je lichaam, waarbij elk deel van jouw unieke lichaam de nodige aandacht krijgt. Tijdens de massage pas ik ademhalings- en energetische technieken toe om je nog dieper in je staat van zijn te laten zakken, met volledige focus en respect voor jouw welzijn.

  Na de massage krijg je de tijd om weer in contact te komen met jezelf, zodat je kunt reflecteren op de ervaring en de impact ervan op jou. We sluiten af met ruimte voor vragen of gedachten, om deze ervaring samen te integreren. Elke massage is een unieke ervaring en zal anders worden beleefd, afhankelijk van waar je je op dat moment in je leven bevindt.

  Transformatieve ademsessie

  Een transformatieve ademsessie begint vaak met een diepgaand intakegesprek, waarbij alle aspecten van jouw ervaring, inclusief persoonlijke trauma's, openlijk worden besproken. Dit is een cruciaal moment waarin vertrouwen wordt opgebouwd tussen jou en mezelf, en waarin je de gelegenheid hebt om eventuele angsten of zorgen te uiten.

  Na het intakegesprek bereid je je voor op de ademsessie door comfortabel te gaan liggen op een mat, al dan niet met een zachte deken voor extra warmte en comfort. Een blinddoek kan worden aangeboden om de zintuigen te versterken en je dieper in jezelf te laten gaan. Een hoofdtelefoon wordt zorgvuldig geplaatst, waardoor je wordt ondergedompeld in een sfeer van rustgevende muziek en mijn begeleidende stem.

  De ademsessie begint rustig, met een focus op je ademhaling. Door bewust te ademen, kom je in contact met diepere lagen van jezelf. Terwijl de sessie vordert, kunnen gevoelens en herinneringen naar boven komen, inclusief die van trauma's die je mogelijk hebt ervaren. Dit kan intens zijn, maar ik staat altijd naast je, ondersteunend en bemoedigend, terwijl je deze emoties toelaat en laat gaan.

  Op het hoogtepunt van de sessie bereik je vaak een moment van release, waarin de opgebouwde spanning en emotionele bagage worden losgelaten. Dit kan een bevrijdende ervaring zijn, waarin je jezelf opnieuw voelt geboren worden.

  Na deze release is er ruimte om de leegte in het onderbewustzijn op te vullen met liefde en positieve affirmaties. Dit wordt vaak gedaan door middel van Neuro-linguïstisch Programmeren (NLP), waarbij woorden en gedachten worden gebruikt om nieuwe, positieve patronen in het onderbewustzijn te verankeren. Dit helpt om de transformatie te verankeren en te versterken.

  Na de ademsessie is er tijd voor een evaluatiegesprek, waarin je de ervaring kunt delen, eventuele inzichten kunt bespreken en vragen kunt stellen. Dit gesprek biedt een kans om de sessie te integreren en de volgende stappen in je persoonlijke groei te overwegen.

  Al met al is een transformatieve ademsessie een diepgaande reis naar binnen, waarin je de mogelijkheid hebt om los te laten, te helen en te transformeren, ondersteund door liefdevolle begeleiding en zorgvuldig gecreëerde omgeving.

  Tantra massage praktijkruimte

  Tarieven

  Tantra massage

  • 2u - 175€
  • 2,5u - 195€

  Transformatieve ademsessie

  • 2u - 100€

  Dag Niko, 
  Ik ben heel erg blij met de ervaring. Die was heel bijzonder in de beste zin van het woord! Het heeft zeker wat dingen in beweging gezet dus ik kom sowieso nog terug. Ik voel dat dit de start kan zijn van het 'helen' op een ander en dieper niveau. Waarvoor ik je vanuit het diepste van mijn hart wil bedanken.

  B. (sessie 1) [therapeut: Niko]

  Ik kreeg mijn eerste massage van Niko.
  Hij verwelkomde me en leidde me naar de massageruimte. Ik voelde mij direct op mijn gemak bij hem, door zijn rust en het gevoel van veiligheid.
  We praatten wat en hij legde uit wat er zou gebeuren, waardoor ik meer vertrouwen kreeg in wat er ging komen.
  Het was gemakkelijk voor mij om los te laten, terwijl ik voelde hoe zijn sterke handen mijn lichaam masseerden.
  Sinds de massage zijn er dingen in beweging gekomen, laat ik veel negatieve energie los. Waar mijn heupen normaal gesproken pijn zouden doen, doen ze nu geen pijn meer, dus ik zou zeggen dat deze massage zijn doel heeft bereikt.
  Ik zal zeker terugkomen.

  I. (sessie 1) [therapeut: Niko]

  Geslacht
  Ben je zwanger?
  Locatie
  Meerkost van 100€ voor huur ruimte, benzine en extra tijd (excl. duo & 4-handen)
  Ik deel je zo snel mogelijk de meerkost voor kilometers en extra tijd mee
  Locatie
  Ik deel je zo snel mogelijk de meerkost voor kilometers en extra tijd mee
  LET OP! Zoë geeft énkel coaching, GEEN MASSAGE!
  Bekijk het profiel van Frederike voor meer uitleg over de mogelijke sessies.
  Gelieve voor een afspraak pas data voor te stellen vanaf november.
  Keuze
  Keuze
  Energetische orgaanmassage
  Neuro-emotionele integratie
  Gegeven door Christophe en Saskia
  Gegeven door Christophe en Anke
  Gegeven door Christophe en Tine
  Gegeven door Christophe en Anke
  Langere sessie mogelijk (+ 50€ per extra 30 min)
  GEEN data voorstellen in het weekend aub
  GEEN data voorstellen in het weekend aub
  GEEN data voorstellen in het weekend aub
  GEEN data voorstellen in het weekend aub
  Voor duo massage geldt het dubbele tarief.
  Voor duo massage geldt het dubbele tarief.
  Deze sessies omvatten gesprek, voorbereiding en ritueel, massage van 1,5-2u-3u, verfrissen en nagesprek.
  Bekijk op mijn profiel met wie ik samen de massage kan geven.
  Bekijk op mijn profiel met wie ik samen de massage kan geven.
  Meer info bij persoonlijk contact
  Opgelet: Gelieve rekening te houden met een wachttijd tot enkele maanden!
  Contact voorkeur. Ik wil...
  Rook je? Zoja, hoeveel sigaretten per dag?
  Drink je alcohol? Zoja, hoeveel dagen per week?
  Hoe ben je op deze site terecht gekomen?

  Afspraak

  Tantra massage afspraak

  Maak een afspraak en stel indien mogelijk reeds enkele data voor.

  Yoni massage

  Yoni massage

  Ervaar de helende effecten van een yoni massage op vlak van gezondheid en seksualiteit in een harmonie van aanraking en energetisch werk.

  Lingam massage

  Lingam massage

  Ervaar de helende effecten van een lingam massage op vlak van gezondheid en seksualiteit in een harmonie van aanraking en energetisch werk.

  Bekkenbodem massage

  Bekkenbodem massage

  Ontspan de spieren van je bekkenbodem via een bekkenbodem massage en help zo een hele reeks pijnlijke problemen vermijden of oplossen.

  Getuigenissen

  Tantra yoni massage getuigenissen

  Lees enkele getuigenissen om een beter beeld te krijgen over de therapeuten en hoe een massage ervaren wordt.

  Video's

  Tantra massage video's

  Bekijk enkele video's om meer te zien en horen over tantra massage, waaronder ook een demo video van een sessie met Saskia.