Michaël

  Info
  Land: België
  Provincie: Antwerpen (BE)
  Locatie: BE - Zwijndrecht
  Therapeut voor: Vrouwen
  Therapievorm: Lomi-lomi massage, Tantra massage (yoni)

  Over mezelf

  Michaël tantra massageTantra is op Michaël’s pad gekomen als een evidente in zijn eigen wetenschappelijk onderzoek naar wat healing is en kan betekenen voor een mens. Therapie staat, naast faciliteren, voor hem gelijk aan self-practice alsook het aanleren van self-practice zodat mensen zichzelf kunnen healen.

  Na 25-tal jaar passief onderzoek gevoerd te hebben naar brainwaves, ademwerk en meditatie is Michaël sinds 2020 plots heel actief geworden in dit onderzoek. Kundalini energie heeft hem gebracht naar veel zelfstudie, intensieve self-practice en tal van opleidingen die elkaar cross-over versterken. Het pad liep van intense Kundalini Activatie naar True Heart Conection, Transcendente Meditatie, Kundalini Bodywork, Breathwork, De-armoring, Shadowwork, Shaktipat, Tantra studies, Therapeutische massage, Ayurvedische massage, Lomi-Lomi massage, Tantra massage, Innerdance, La Nueva Térapia en Wataflow, voorlopig. 

  Oorspronkelijk was het plan om met-de-voeten-op-de-grond vanuit wetenschappelijk perspectief dit te onderzoeken om op zichzelf te kunnen toepassen. Tijdens deze reis heeft Michaël enorm veel mooie mensen mogen ontmoeten waarbij hij al deze technieken veelvuldig heeft mogen toepassen. Om het puur te houden heeft Michaël heel lang tegengehouden om hiermee naar buiten te treden. Desondanks is de roeping te sterk geworden waardoor hij niet anders meer kan dan zijn diensten aan te bieden en zijn kennis te delen met anderen.

  “Het is tweeërlei voor mij: Er is een enorme gedrevenheid in me, die zich verder wil verdiepen in de materie en steeds meer kennis wil vergaren. Daarnaast is het meestal, ook voor mezelf, heerlijk om te mogen faciliteren. De ruimte laten voor iemands onvoorwaardelijke gelukzaligheid is ook een beetje een ‘bliss’ voor mezelf.”

  Verloop

  Zelf vind ik het fijn om eerst een gesprek te hebben met een theetje erbij. Bij warm weer kan dit in de tuin, op terras onder de grote tent aan de zwemvijver. Heb je zin om eerst een frisse duik te nemen dan is dat helemaal ok.  Tijdens ons verbindend gesprek kom ik graag meer te weten over je drijfveren. Welke hindernissen die je op je levenspad al genomen hebt, waar je het nog moeilijk mee kan hebben. Om te komen waar je op dit moment in je leven staat en hoe je jezelf daar dagdagelijks bij voelt en hoe je je voelt op het moment van je aanwezigheid. Waar er al lichamelijke spanningen geweest zijn en momenteel nog bestaan.

  Dan leg ik je uit wat je mag verwachten. De gehele sessie heb je zelf alle veiligheid in de hand en het magische woord “stop” is het meest waardevolle goed in mijn bestaan als therapeut. Tijdens de gehele sessie ben ik gekleed en dit blijft zo. Als healer geef ik weliswaar mijn onvoorwaardelijke liefde zodat je kan loslaten maar elke vorm van seksuele toenadering zal ik niet tolereren en dit geldt tot minimum drie maanden na de sessie. Net zoals ik voor mijn klanten alle respect betuig verwacht ik ook hetzelfde respect terug, we zijn gelijk.

  De massageruimte is binnen naast het terras. Er zijn steeds voldoende handdoeken voorzien, een massagetafel en een brede futton wat het makkelijkst werk voor Tantra massage. Wil je toch liever op de massagetafel dan maak ik daar geen probleem van. Aan de massageruimte is een cousy zitruimte en een badkamer met douche. Wil je na de massage even in de jacuzzi op het terras dan kan dit voor een kleine meerprijs. 

  Na de sessie hebben we een recap-gesprek waar je even kan landen en je ervaring kan delen. Tijdens dit gesprek geef ik, als ik daar nood aan acht, tips met betrekking tot de info die je gedeeld hebt tijdens het intakegesprek. Alsook nog wat tips om de ervaring zo lang mogelijk te laten nazinderen.

  Hygiëne:

  Een goede hygiëne is voor jou en voor mij uiterst belangrijk. Als je door omstandigheden beseft dat je daar op moment van aankomst niet voldoende aan tegemoetkomt, geef dit dan gerust aan (dat is helemaal ok) zodat je een douche kan nemen in de badkamer aan de praktijk. Liever dat je het zelf aangeeft dan dat ik het moet zeggen (en dan is het voor mij nog helemaal ok).

  Michaël tantra massage praktijk

  Tarieven

  Tantra massage

  • €200 voor 2 uur (waarvan 1,5 uur massage) zonder yoni massage
  • €250 voor 2,5 uur (waarvan 2 uur massage) met de mogelijkheid tot yoni massage
  • €300 voor 3 uur (waarvan 2,5 uur massage) met de mogelijkheid tot yoni massage

  Lomi lomi massage

  • 1,5 uur - 120€ (achterzijde)
  • 2,5 uur - 200€ (achterzijde en voorzijde)
  • 3 uur - 222€ (achterzijde, voorzijde en hoofdmassage)

  Deze tantra massage bleek het meest liefdevolle geschenk dat ik mezelf kon geven. Michaël heeft me onmiddellijk een veilig en geborgen gevoel gegeven. Dankzij zijn magische handen voelde ik me steeds meer ontspannen en gingen de energetische poortjes open waardoor mijn levensstroom op gang kwam. Die flow is er dagen later nog steeds. Smaakt naar meer!

  Sylvia (sessie 1) [therapeut: Michaël]

  Als je ergens voor de eerste keer zonder verwachtingen naartoe gaat, kan het al eens zijn dat je van je sokken wordt geblazen 😊 Ik kan met veel dankbaarheid zeggen dat ik niet zomaar een momentje zelfzorg heb mogen ontvangen, maar wel een diepgaande energetische en helende Lomi Lomi massage mooi afgestemd op wat ik op dat moment nodig had en meer. Al de celletjes van mijn lichaam zijn je hiervoor dankbaar 😊🙏🍀

  Nelly (sessie 1) [therapeut: Michaël]

  Mijn ervaring met Michaël was zeer aangenaam en voor herhaling vatbaar.
  Michaël heeft echt wel kennis in lichaamswerk/energiewerk.
  Hij biedt je de nodige veiligheid aan zodat je echt kan wegzakken in de diepte van je zijn...
  Loslaten wat losgelaten mag worden.... 
  Michaël straalt iets uit waardoor ik mij echt compleet op mijn gemak en veilig voelde om mij te laten zien in mijn kwetsbaarheid en naaktheid in zijn aanwezigheid.
  Dankjewel Michaël voor de intense, fijne ervaring.

  S. (sessie 1) [therapeut: Michaël]

  Ik heb zowel een sessie de-armouring kundalini bodywork als healing massage bij Michaël mogen ervaren. Het was voor mij de eerste keer dat ik zoiets deed dus ik wist niet echt goed wat te verwachten maar het warme welkom van Michaël stelde me onmiddellijk op mijn gemak. Mijn intentie was om meer rust en vrede te voelen in mijn dagelijks leven. Een gevoel van “ease”. Ondanks het feit dat ik gestart ben met een nieuwe job, een nieuwe plek heb om les te geven en veel andere persoonlijke veranderingen ervaar, merk ik enorm veel energie en draagkracht waar ik vroeger misschien eerder stress en nervositeit zou voelen. Ik geloof oprecht dat de sessie bij Michaël me een puzzelstukje gaf dat ik nog ontbrak om mijn intentie waar te maken. Ik raad iedereen aan om open te staan voor deze mooie ervaring. 

  An-Sofie (sessie 1) [therapeut: Michaël]

  Wonderlijke lomi lomi massage gehad van Michäel. Intuïtief wist hij éxact wat ik nodig had, en gééft met een ongeziene toewijding. Veilig, liefdevol en supertransformerend. Hij bracht mij op een plek waar andere nog niet in slaagden.  Ook de woorden die hij daarna zei waren helemaal volkoren en accuraat. Een en al dankbaarheid.

  Barbara (sessie 1) [therapeut: Michaël]

  Michael is een inlevend en gevoelige man, die er niet voor uitwijkt tips mee te geven na een sessie. De massage zelf bracht me terug naar zelfacceptatie en inleving in het hier en nu. Bedankt!

  Lycia (sessie 1) [therapeut: Michaël]

  Geslacht
  Ben je zwanger?
  Locatie
  Meerkost van 100€ voor huur ruimte, benzine en extra tijd (excl. duo & 4-handen)
  Ik deel je zo snel mogelijk de meerkost voor kilometers en extra tijd mee
  Locatie
  Ik deel je zo snel mogelijk de meerkost voor kilometers en extra tijd mee
  LET OP! Zoë geeft énkel coaching, GEEN MASSAGE!
  Bekijk het profiel van Frederike voor meer uitleg over de mogelijke sessies.
  Gelieve voor een afspraak pas data voor te stellen vanaf november.
  Keuze
  Keuze
  Energetische orgaanmassage
  Neuro-emotionele integratie
  Gegeven door Christophe en Saskia
  Gegeven door Christophe en Anke
  Gegeven door Christophe en Tine
  Gegeven door Christophe en Anke
  Langere sessie mogelijk (+ 50€ per extra 30 min)
  GEEN data voorstellen in het weekend aub
  GEEN data voorstellen in het weekend aub
  GEEN data voorstellen in het weekend aub
  GEEN data voorstellen in het weekend aub
  Voor duo massage geldt het dubbele tarief.
  Voor duo massage geldt het dubbele tarief.
  Deze sessies omvatten gesprek, voorbereiding en ritueel, massage van 1,5-2u-3u, verfrissen en nagesprek.
  Bekijk op mijn profiel met wie ik samen de massage kan geven.
  Bekijk op mijn profiel met wie ik samen de massage kan geven.
  Meer info bij persoonlijk contact
  Opgelet: Gelieve rekening te houden met een wachttijd tot enkele maanden!
  Contact voorkeur. Ik wil...
  Rook je? Zoja, hoeveel sigaretten per dag?
  Drink je alcohol? Zoja, hoeveel dagen per week?
  Hoe ben je op deze site terecht gekomen?

  Afspraak

  Tantra massage afspraak

  Maak een afspraak en stel indien mogelijk reeds enkele data voor.

  Yoni massage

  Yoni massage

  Ervaar de helende effecten van een yoni massage op vlak van gezondheid en seksualiteit in een harmonie van aanraking en energetisch werk.

  Lingam massage

  Lingam massage

  Ervaar de helende effecten van een lingam massage op vlak van gezondheid en seksualiteit in een harmonie van aanraking en energetisch werk.

  Bekkenbodem massage

  Bekkenbodem massage

  Ontspan de spieren van je bekkenbodem via een bekkenbodem massage en help zo een hele reeks pijnlijke problemen vermijden of oplossen.

  Getuigenissen

  Tantra yoni massage getuigenissen

  Lees enkele getuigenissen om een beter beeld te krijgen over de therapeuten en hoe een massage ervaren wordt.

  Video's

  Tantra massage video's

  Bekijk enkele video's om meer te zien en horen over tantra massage, waaronder ook een demo video van een sessie met Saskia.