Kaat

  Info
  Land: Nederland
  Provincie: Zeeland (NL)
  Locatie: NL - Goes
  Therapeut voor: Mannen, Vrouwen
  Therapievorm: Bekkenbodem massage, Dieptemassage, Energetische massage, Intimiteitscoaching, Sexual healing, Tantra coaching, Tantra massage (lingam), Tantra massage (yoni), Tantrahypno massage

  Over mezelf

  Kaat tantra massageElke keer opnieuw kwam naar voren dat ik iets mocht gaan doen met massage, maar het raakte me niet omdat ik echt een verschil in het leven van mijn klanten wilde maken. En dat deed het voor mij niet genoeg. Totdat ik in aanraking kwam met tantra en alle verschillende tools tijdens mijn tantra massages en coaching ging samenvoegen.
  Als hypnotherapeut heb ik toen samen met een aantal andere hypnotherapeuten, die ook tantrika zijn, tantrahypno massage gecreëerd. Ik combineer dan coaching, hypnose, BMR (body-mind release), Access Bars en tantra ineen.

  Mijn klanten komen niet alleen voor een fijne massage maar om van bepaalde blokkades waar ze in hun leven tegenaan lopen, af te komen. En daar help ik mensen ontzettend graag mee. Veel blokkades zitten vast in het bekkengebied maar niet allemaal. Sommige zitten vast in je hart, in je buik, in je hoofd (belemmerende kernovertuigingen), in je cellen. En samen gaan we die blokkades opheffen en negatieve overtuigingen elimineren en overschrijven door positieve nieuwe.

  En dat is het proces wat je doorgaat tijdens de tantrahypno behandelingen die ik je met veel liefde geef. Deze massage gaat heel diep, je komt in een staat van absolute overgave, het voelt als de hemel op aarde. Wanneer je in die trancestaat bent, gaat de magic beginnen. Na afloop voel je de verandering, de shift in je lichaam.

  Wil je een echte verandering ondergaan, een diepgaande transformatie beleven, maak dan snel een afspraak met mij en we zien elkaar graag.

  Je bepaalt van tevoren de grenzen, we bespreken wat voor jouw een grens is en wat je fijn vindt. Jij bepaalt en niet ik. Jij mag zeggen wat jij wilt opheffen en wilt bereiken op deze reis. Jouw doelen zijn mijn uitgangspunt en de start van een mooi en waardevol avontuur waar je je hele leven plezier van zult hebben. 

  Zie het als een cadeau voor jezelf, jij bent het waard om het allerliefste leven te leven wat jij wilt. Jij bent bij mij in goede handen en ik zorg ervoor dat jij je het middelpunt van deze planeet voelt. Dat jij je veilig voelt en geniet van deze massage. Weet dat dit veel dieper gaat dan je van tevoren kunt bedenken, dat je nu eindelijk die patronen mag doorbreken waar je al zolang last van hebt. Die je tegen houden jouw leven te leven op jouw voorwaarden. 

  Daar gaan we mee aan de slag en ik doe mijn uiterste best om dat voor jou te realiseren, met alle tools en gaven die ik in me heb.

  Ik voeg al mijn skills en opleidingen samen in deze massage, het zal niet te vergelijken zijn met iets wat je eerder hebt meegemaakt. Ben je er klaar voor? Voor echte transformatie? In een veilige omgeving? Ik ben er klaar voor en ik hoop jij ook.

  Relaties en tantra

  Ik mocht ook vele koppels coachen de afgelopen jaren en wat ik merkte was dat ze niet los konden komen uit hun patronen die er van kinds af aan zijn ingesleten. Wat ze er ook aan deden, bepaalde gewoonten konden ze niet doorbreken. En dat veroorzaakt gedoe in je leven en in je relaties (zie ook blog). Dat komt omdat de emotie die destijds gepaard ging met iets wat je vroeger hebt ervaren, zich heeft vastgezet in je lichaam. Dat los je met praten niet op, daarvoor moet er bodywork aan te pas komen om die energie die vastzit in het lichaam te kunnen bevrijden.

  Door de combinatie te maken van bodywork en coaching, sla je een brug tussen die 2 zodat je als koppel weer vooruitkomt. De oude energieën worden losgelaten zodat alles weer vrij kan stromen ook op seksueel gebied. Dat dat je relatie kan redden, heb ik al menigmaal mogen mee maken. Ik vind het zo tof om daar een bijdrage aan te mogen leveren, dus wees meer dan welkom voor een intakegesprek om eens te verkennen wat er mogelijk is!

  Zie het als een avontuur, want we hebben immers nooit geleerd op school hoe we relaties moeten onderhouden en voeden. En zeker ook niet hoe we onszelf kunnen voeden, plezieren en liefde geven en dat is zeker zo belangrijk in de tijd van nu.

  Wat je vraag of uitdaging ook is, schroom niet mij te contacteren en we vinden samen vast een oplossing. Wees welkom!

  Verloop

  Carla tantra massage praktijkTantra massage

  Tantra massage is een pure vorm van genieten, het voert de stress uit je lichaam en activeert je gelukshormonen om je heerlijk relaxt te voelen. En terwijl je in een heerlijke trancestaat komt, combineer ik de massage met hypnose. Daardoor komt alles diep in je onderbewuste en ontstaat echte transformatie van hetgeen jij graag wilt. Je oude niet-werkende patronen mag je loslaten en vervangen door patronen die beter werken voor jou.  

  We gaan aan de slag met je mindset terwijl je in diepe ontspanning bent. Je seksuele gebied maken we weer wakker waardoor alles gaat stromen. Ik ga je Lichaam en je Mind tot op celniveau resetten. En brengen je energie terug in balans. Je energieniveau is de aanjager van je lichaam en als dat uit balans is, dan verloopt alles stroperiger. Ook je gezondheid. Dus we gaan op alle vlakken aan de slag om jouw volledige potentieel terug te winnen door je energie te activeren en je terug in je kracht te zetten!

  • Blokkades en trauma opheffen
  • Belemmerende kernovertuigingen resetten en vervangen
  • Ontwikkelen van een diepere verbinding met je hart en (seks)centrum
  • Stress en spanning in je lichaam opheffen 
  • Relatietherapie als de oplossingen op lichamelijk gebied zitten
  • Vergeving is soms onderdeel van het loslaten
  • Oplossen van vastzittende emoties, schaamte en schuld op bij jezelf
  • Je eigen energie leren managen 
  • Jezelf durven zijn op alle niveaus
  • Aanboren van je geluksgevoel
  • Verbeteren van je gezondheid en vitaliteit
  • Cadeau voor jezelf: omdat jij het 100% waard bent!

  Duo tantra massage

  Heb je zin om deze ervaring samen met je partner of vriend(in) te delen dan kan je ook kiezen voor onze duo tantra massage.
  De massage wordt gegeven door Jake en mezelf.

  Praktische afspraken

  • Kom op tijd zodat de ingeplande tijden gerespecteerd kunnen worden.
  • Respect voor elkaars grenzen is van cruciaal belang. 
  • Indien de afspraak niet kan doorgaan, verwittig 24u op voorhand zodat er geen onnodige kosten moeten aangerekend worden. 
  • Een goede hygiëne is een must! Als dit niet het geval is, kan de massage niet doorgaan. 
  • Drink na de massage veel water zodat vrijgekomen afvalstoffen goed kunnen af gevoerd worden. 
  • Ik ben niet naakt tijdens de sessie en ga in geen enkel geval seksuele interactie aan met jou als ontvanger. 
  • De lingam en yoni massage zijn niet gericht op een ‘happy-ending’.
  • Gelieve gepast cash geld mee te brengen. De afrekening gebeurt steeds VOOR de massage zodat je nadien in volledige ontspanning kan blijven en niet onmiddellijk terug naar jouw hoofd moet gaan.  
  • Genieten is de boodschap.

  Aandacht: Ik geef GEEN massages in het weekend. Gelieve hier rekening mee te houden bij het voorstellen van data op het afspraak formulier!

  Tarieven

  Tantra massage, bekkenbodemmassage, energetische massage, dieptemassage, sexual healing:

  • 2 uur - 200 euro (15min intake gesprek, 1u30min massage, 15min om terug te landen en eventuele deelronde. (zonder lingam/yoni massage)
  • 2,5 uur - 250 euro (15min intake gesprek, 2u massage, 15min om terug te landen en eventuele deelronde. (lingam/yoni massage mogelijk)
  • 3 uur - 300 euro (15min intake gesprek, 2u30min massage, 15min om terug te landen en eventuele deelronde (lingam/yoni massage mogelijk)

  Tantrahypno massage, hypno-ero sessie:

  • 2 uur - 210 euro
  • 2,5 uur - 260 euro
  • 3 uur - 310 euro

  Duo tantra massage:

  • 3 uur - 500 euro (2x 250) (15min intake gesprek, 2u30min massage, 15min om terug te landen en eventuele deelronde (lingam/yoni massage mogelijk)

  Tantrische relatiecoaching, intimiteitscoaching: 

  • 15 min: gratis verkennend gesprek met gerichte vragen om te evalueren of dit iets voor jullie is
  • 2 uur - 250 euro
  • 2,5 uur - 300 euro
  • 3 uur - 350 euro

  Aandacht: Ik geef GEEN massages in het weekend. Gelieve hier rekening mee te houden bij het voorstellen van data op het afspraak formulier!

  Hey Kaat, vrijdag bij jou, mezelf opnieuw zien geboren worden, in volkomen veiligheid…  Tegen het einde vd massage was ik echt in mijn meditatieve status.
  Ik voel dat ik nu het veilige van vrijdag echt kan integreren in mijn leven, daar ben ik heel blij mee. Superbedankt daarvoor!

  Anita (sessie 1) [therapeut: Kaat]

  Hoi Kaat, bedankt voor de fijne sessie, ik heb er veel baat bij gehad.
  Voel me weer meer fitter en heb meer rust in me lijf, nogmaals bedankt voor de massage. Groetjes

  Frank (sessie 1) [therapeut: Kaat]

  Goedemorgen Kaat, ik wilde nog even laten dat het een fijne ervaring was dinsdag met de massage/ blokkades weghalen. Ik voelde me echt een stuk lichter en ook het zelf beschermen voor andere energieën gaat een stuk beter! Dank je wel hiervoor en tot een volgende keer 😀

  Sharon (sessie 1) [therapeut: Kaat]

  Lieve Kaat, het gaat heel goed met mij na onze sessie ☺️ ik heb mezelf nog een paar keer betrapt op bijna dingen doen voor m’n partner of anderen die ze zelf kunnen, dus ik trek beter m’n grens. Ik voel me meer zelfverzekerd en zit lekkerder in mijn vel. dankjewel voor de kostbare lessen van onze sessie! 🙏🏼

  Amber (sessie 1) [therapeut: Kaat]

  Hoi Kaat, ik voel me lichter, en heb het gevoel dat die 7 kg die ik teveel heb, nu gemakkelijker wegkunnen (heb sinds 2w mijn voedingspatroon aangepast). Ik weet het gewoon, ook dat mag ik nu loslaten. Donderdag voelde ik voor het eerst (sinds maanden) geen pijn in mijn nek. Ik kon mijn schouders laten hangen en mijn hoofd stond als vanzelf recht op mijn romp. Ik mag er gewoon zijn.  Ik heb een vrouwenlichaam-kaars gekocht om met nieuwjaar aan Jan te geven.  Gisteren heb ik mijn vader gezien en ik heb hem gezegd dat ik hard gewerkt had, aan verwerking enzo (geen details). Toen vroeg hij wat hij nog meer voor mij kon doen! Ik heb gezegd: je wat meer laten zien en horen, en zich wat minder wegcijferen. Hij begreep het direct 🙂. Enfin, er beweegt vanalles.
  Bedankt voor de fijne sessie 🙏🏼Veel groetjes en fijne zaterdag

  Anita (sessie 1) [therapeut: Kaat]

  Beste Kaat, 

  Ik ontving reeds veel massages, uit allerlei scholen en opleidingen maar uw tantrahypno massage was toch helemaal nieuw.
  De introductie, de massage en vooral de lange repetitieve strelingen op de buik waar alle negatieve gevoelens worden opgeslagen. De ontspanning was totaal en ik voel me een stuk lichter en heb er oprecht van genoten! Ik ben je zeer dankbaar en kom zeker terug. 

  Fer (sessie 1) [therapeut: Kaat]

  Hoi Kaat, bedankt voor je fijne sessie. Het voelde erg veilig om zo kwetsbaar te zijn. Ik ben nog helemaal verbaasd van de power die naar boven kwam maar nu in zachtheid 🌸🙏 was een erg fijne sessie. Dankjewel en lieve groet.

  Eva (sessie 1) [therapeut: Kaat]

  Ten eerste, ik dank u Kaat voor alle info en hulp dat u heeft gegeven aan mij. Het was waardevolle informatie met betrekking tot mijn probleem. En wat betreft de massage, het was zeer fijn en zeer respectvol. Ik vond het heel prettig. Ik oefen en doe die oefeningen die ik gekregen heb van u. 
  Ik ben u zeer dankbaar, de meeste masseurs doen 1 keer het verwijderen van energie, maar u als masseur heeft dit respectvol 2 keer gedaan. Dat apprecieer ik heel erg. Dus dank u wel voor deze fijne ervaring Kaat.

  Kees (sessie 1) [therapeut: Kaat]

  Sinds mijn 18e levensjaar heb ik al last van endometriose. Na jarenlang diverse  ziekenhuizen door het hele land bezocht te hebben ben ik sinds mei dit jaar bij Kaat terechtgekomen. Door haar ben ik erachter gekomen dat ik dit wellicht door een emotionele gebeurtenis heb ontwikkeld. Een andere benadering ipv kijken naar de oplossing en niet naar de oorzaak. 
  Inmiddels heb ik twee intensieve sessies gehad waarin we samen op zoek gegaan zijn naar de oorzaak waarom ik de endometriose heb ontwikkeld. 
  Het resultaat na deze sessies tot nu toe is dat ik het gevoel heb dat ik verlicht ben in mijn klachten, meer energie heb en meer inzichten in mijn persoonlijkheid heb gekregen. 
  Ik heb Kaat leren kennen als gedreven, kundig, iemand waar je je op gemak voelt om persoonlijke dingen te kunnen delen. Ze staat altijd voor je klaar en is heel erg betrokken.
  Mocht je zelf ook met chronische klachten lopen, loop niet langer door met deze klachten en aarzel zeker niet om contact met Kaat op te nemen.

  Dankjewel voor alles Kaat, liefs Karola

  Karola (sessie 1) [therapeut: Kaat]

  Hoi Kaat, 

  Ik wil je graag bedanken en een groot compliment geven voor de sessie. Het was voor mij een geweldige ervaring die mij echt verder op weg helpt. Je pakt het zo goed aan en ik sta te kijken van de kennis die je hebt, formidabel gewoon. Ik voel echt de verandering in mezelf, dankjewel daarvoor en een fijne dag!

  Joop (sessie 1) [therapeut: Kaat]

  Liefste Kaat, je luistert, je voelt aan, je stelt voor, je heelt, je maakt heel. Vanaf ons eerste contact voelde ik me veilig en kon ik je in vertrouwen nemen. Je leerde me om naar mezelf te luisteren. Echt te luisteren, naar mijn diepste, echte ik en niet naar de invloeden van buitenaf. Je leerde me om mezelf te omarmen en graag te zien.

  Ik heb nu 2 sessies bij je gevolgd. Jouw betrokkenheid tijdens en tussen de sessies door is hartverwarmend. Laagje per laagje, op mijn tempo, begeleid je me om daar te geraken waar ik wil zijn. En daar kan ik je enkel dankbaar voor zijn met heel mijn hart.

  Edit:
  Ik heb nog een fijne bijwerking van mijn behandeling met jou te melden. Mijn PMS is zoveel minder! Niet te geloven. Ok, ik voel dat er iets aankomt. Ja, ik voel me wat emotioneler dan niet PMS dagen. Maar ik ben geen wrak en ik kan alles rustig overdenken en beter relativeren, blijf er zelfs vrolijk onder. Wat een hemelsbreed verschil met het emotionele wrak dat ik vroeger op die dagen was!! 🤩❤️

  Nele (sessie 2) [therapeut: Kaat]

  Ik was op zoek naar iets energetisch en kwam "toevallig" bij Kaat terecht. Wat heeft me dit een verschil gebracht. Ik heb nu 2 sessies achter de rug maar ben al zoveel meer mezelf geworden. Bij de eerste sessie was het alsof er een knop omgezet is. Eigenwaarde was 0 bij me, zelfliefde kende ik niet, maar ze heeft me laten voelen wie en wat ik ben. De kracht die er in je eigen lichaam zit overwint zoveel en daar kun je mee verder. Ze helpt je dat te ontdekken en is daar verdomd goed in. Ze ziet en voelt wat je nodig hebt en dat krijg je. Er is nog een lange weg te gaan voor me, maar heb daar het volste vertrouwen in! 

  Kees (sessie 1) [therapeut: Kaat]

  Ik was op zoek naar iets energetisch en kwam "toevallig" bij Kaat terecht. Wat heeft me dit een verschil gebracht. Ik heb nu 2 sessies achter de rug maar ben al zoveel meer mezelf geworden. Bij de eerste sessie was het alsof er een knop omgezet is. Eigenwaarde was 0 bij me, zelfliefde kende ik niet, maar ze heeft me laten voelen wie en wat ik ben. De kracht die er in je eigen lichaam zit overwint zoveel en daar kun je mee verder. Ze helpt je dat te ontdekken en is daar verdomd goed in. Ze ziet en voelt wat je nodig hebt en dat krijg je. Er is nog een lange weg te gaan voor me, maar heb daar het volste vertrouwen in! 

  (sessie 1) [therapeut: Kaat]

  Een mooiere ervaring dan wij ons hadden kunnen voorstellen

  Wij kwamen bij Kaat voor onze eerste Tantra/ ervaring.
  Omdat we via de app hadden aangegeven dat we ook wel benieuwd waren naar coaching/hypnose begon de sessie met een gesprek.
  Ze vroeg ons voor welke problemen/onderwerpen wij kwamen en gaf ons direct al verhelderende antwoorden.
  Gedurende de sessie zelf was ze heel duidelijk in haar uitleg en vroeg ze ook telkens heel netjes of bepaalde handelingen gewenst waren en binnen onze grenzen vielen.
  Nadat we opgewarmd waren wist ze dieperliggende problemen te ontdekken (zelfs zonder dat we hier over hadden verteld) en deze ook meteen aan te pakken.
  Wij hebben gehuild, gelachen en genoten en voelen ons nu enkele dagen later nog steeds helemaal opgeladen en klaar voor het vervolg van onze ontdekkingsreis.
  Wij komen absoluut nog eens terug!

  Liefs Gemma & Maarten 

  Gemma and Maarten (sessie 1) [therapeut: Kaat]

  Ik wou toch nog dit jaar iets van mij laten horen. De tijd vliegt voorbij🤭
  Na mijn 1ste TEVREDEN sessie bij jou om te stoppen met roken, wil ik jou vertellen hoe het vervolg is geweest na mijn 2de sessie.

  Door het stoppen met roken had IK GEEN probleem, maar WEL MIJN lichaam. Nare neveneffecten door de rookstop. Gewichtstoename, beetje neerslachtig, angstaanvallen (waar ik lang geleden problemen mee had) kwam plots weer de kop opsteken… Voor mij was er maar 1 oplossing… Terug naar Kaat gaan.

  De 2de sessie was helemaal anders dan de 1ste ,maar ook heel HELEND 🙌. Mijn gewichtvermindering loopt niet echt vlot. Maar wat voor mij belangrijk is, de angstaanvallen zijn verdwenen en ik sta weer veel sterker in mijn schoenen. Het bewijs is nu ook… tijdens de winter durf ik al vele jaren nooit auto rijden bij min 0 temperaturen en sneeuw. Deze winter al iedere keer zelf toch de baan op geweest ALLEEN met in mijn hoofd de sessie dat ik met u had. Ik kan u niet genoegd bedanken 🙏. Ook mijn joie de vivre terug gekregen 💪. Ik sta veel sterker in mijn schoenen = Voetjes op de grond goed geworteld 😊

  Ik kom zeker nog terug voor een 3de sessie. Is wel een eindje rijden MAAR de moeite waard. ECHT WEL VOOR ZO EEN TOFFE VROUW !!!

  Groetjes en tot later!

  Marja (sessie 2) [therapeut: Kaat]

  Beste Kaat, sinds onze sessie geniet ik enorm de laatste maanden en weken. Heb me in jaren niet zo goed gevoelt. Voel echt dat ik nu in mijn kracht sta. Gewoonlijk voel ik mij deze periode wat minder maar nu heb ik gewoon heel veel levenslust en geniet van al het mooie dat rondom mij gebeurt. En de mindere momenten hebben helemaal geen vat op mij. Heb fijne kerstdagen achter mij een heb enkele goede beslissingen genomen waar ik echt achtersta. Dat voelt heel fijn. Dus nogmaals bedankt voor alles!

  Ed (sessie 1) [therapeut: Kaat]

  Hoi Kaat

  Ik voel me echt wel veel energieker en levenslustiger door jouw massage. Ook heb ik geen nekpijn meer sindsdien, heel blij mee. Ik kom zeker nog eens terug als dat mag.

  Dankjewel alvast

  Bill (sessie 1) [therapeut: Kaat]

  Dag Kaat,

  Zoals beloofd wil ik nog eens laten horen hoe ik het na 2,5 maanden stel.
  Wat ben ik blij dat ik naar aanleiding van de getuigenissen op de site een afspraak heb gemaakt voor hypnotantra bij jou.
  Wij hebben wel een eindje moeten rijden vanuit Belgie, maar het was echt de moeite waard.
  Door een dubbele hernia in de nek, had ik veel pijn in schouder, arm en continu tintelingen over de arm.
  Ik wou ook stoppen met roken.
  Op deze 2 dingen heb jij gewerkt.
  Wel ik kan u zeggen dat de pijn in schouder en arm sedert jouw behandeling geen probleem meer zijn.
  Nu, na 2,5 maanden heb ik nog altijd geen zin in sigaretten. (nog altijd rookvrij 🙌)
  Nogmaals duizend keer BEDANKT !!!
  Bij de minste problemen overweeg ik bij jou terug te keren 👍.
  Ik gebruik nog dagelijks de balance oil. (Moet wel zeggen dat mijn maag daar beetje gevoelig voor is, maar lukt nog voorlopig.)

  Marja (sessie 1) [therapeut: Kaat]

   Tjah Kaat,

  Wie had dat nou ooit kunnen bedenken?
  Na een lange zoektocht kwam ik Kaat op internet tegen en haar verhaal en de foto die heel veel warmte uitstraalde deed mij overstag gaan en heb ik het uiteindelijk aangedurfd om haar te contacten om een afspraak te maken.  Ik was al enige tijd enigszins gedesoriënteerd door de 2 turbulente jaren die ik had meegemaakt en ik kwam hyper, onder enorme stress en een gigantische onrust in mijn geest en lijf op mijn eerste afspraak op 23 maart 2021 aan bij Kaat. Oprecht hoorde ze mijn verhaal aan en ik besloot na dit warme gesprek om vol voor tantra te gaan. Ik had bleek achteraf best wel moeite om mij eraan over te geven door de onrust en het verdriet dat nog in mij zat. Zij voelde met name dat verdriet feilloos aan en begeleide mij tijdens de eerste sessie door mijn blokkades heen waardoor ik mij bijna helemaal kon overgeven. Ik voelde dat ik nog een "lange" weg had te gaan, maar de eerste tantrasessie was hoopgevend en ik maakte gelijk een 2e afspraak voor 14 april 2021. In die 2e sessie kon ik mij mede door de liefdevolle behandeling en magische handen van Kaat TOTAAL overgeven en dat was een openbaring voor mij. Want het voelde hemels, nee kosmisch! De volgende afspraak liet niet lang op zich wachten en de 3e sessie vond op 6 mei 2021 plaats en daarin ontpopte Kaat zich niet alleen als dé professionele tantramasseuse maar ook als een deskundige op het gebied van voeding en het psychische mentale vlak. Zij was/is te mooi om waar te zijn, maar ik spreek uit ervaring want ze heeft mij in nog geen 3 maanden tijd op de rails gekregen! Daarom is ze voor mij dan ook meer dan een tantramasseuse en is ze inmiddels mijn life-coach die niet meer uit mijn leven is weg te denken. Los van dat ze je naar ongekende hoogtes kan brengen, kan ze je ook aards vanuit de basale behoeften die ieder mens heeft, van professioneel advies dienen op de eerder genoemde vlakken waardoor je weer totaal in balans kunt komen en een stevige fundering legt voor een positieve kijk op de toekomst en een liefdevol leven vol vreugde.

  Een diepe buiging en een meer dan warme dank straight from the heart aan jou Kaat omdat je mijn kompas hebt hersteld!

  Groetjes,
  Esmeralda 

  Esmeralda (sessie 1) [therapeut: Kaat]

  We hebben een heerlijk weekend gehad, zeker ook dank zij jou.
  Hans en ik vonden de ervaring ECHT leuk en fantastisch 👍💪.
  Hans was helemaal happy en ik was vooral happy, omdat ik op zaterdag en vandaag ook nog, rustig ben, ontspannen en nog steeds geen zin heb in sigaretten.
  NOGMAALS… BEDANKT.
  Amai, zelfs mijn schouder, nek en arm zijn vele vele beter. Ik voel voorlopig bijna niets meer.
  Dus dankjewel namens ons, we zijn echt heel happy

  Marja

  Marja (sessie 1) [therapeut: Kaat]

  Ik wil  je laten weten dat jouw sessie vorige maandag veel meer oplevert dan louter een vergrotend orgastisch potentieel waar ik jou volgende woensdag zeker feedback over geef......... namelijk: voel me emotioneel sterker en minder kwetsbaar, kan objectiever kijken naar wat vroeger heel hard binnenkwam, voel een afzwakken van de negatieve kanten van mijn hoogsensitief zijn... ben hier OH ZO blij mee...is voor mij zelfs veel belangrijker dan dat orgastisch potentieel. Ik wens jou heel graag een heel fijn weekend toe!

  Liefs en een grote knuf, An

  An (sessie 1) [therapeut: Kaat]

  Vanaf het eerste moment dat ik bij je binnenkwam was er een gevoel van openheid en warmte die me enorm aansprak. Ik herinner me vaak het eerste gesprek bij tantra als verkennend maar bij jou was dat net of ik je al jaren kende. Je voelt dan ook dat er al een soort band is zonder dat je elkaar kent die moeilijk te beschrijven is, je voelt dat of je voelt het niet.

  Wat ik heel bijzonder vind aan haar massages is dat ze de liefdevolle manier van masseren tot kunst heeft verheven. Ik ga al 12 jaar naar diverse tantra masseuses en niemand is te vergelijken met Kaat, ze steekt er echt met kop en schouders bovenuit. Ik weet dat dit een persoonlijk gevoel en ervaring is en dat kan voor een ander heel anders zijn maar als je sensitief bent ingesteld is het een fantastische ervaring en kan het nooit te lang duren. Kaat, bedankt voor de mooie momenten die we al hebben beleeft en ik hoop je nog vaak te bezoeken.

  Namasté,
  Henk

  Henk (sessie 1) [therapeut: Kaat]

  goede morgend Kaat,

  ik wou je nog eens bedanken voor de zeer inspirerende sessie van gisteren; heeft me zoveel deugd gedaan;
  had daarna nog een super fijne wandeling in het zonnetje en heb zelfs goed geslapen en dat was een lange tijd geleden

  om met een gemeend compliment af te sluiten; ik vind je een super warm persoon, die met zoveel overgave en passie haar job fantastisch beoefend.

  tot binnenkort

  lieve groeten

  Wim (sessie 1) [therapeut: Kaat]

  Ik was al een tijdje flink gestrest en ook toen ik binnenkwam bij jou en vond het best spannend. Want ik kende tantra nog niet.

  Ik kamp al jaren met allerlei issues en heb veel therapie gevolgd in mijn leven vanwege mijn verslavingen waaronder seksverslaving. Daarom wilde ik iets heel anders proberen, omdat ik dat praten onderhand wel gehad heb. Dus kwam ik bij tantra uit. Ik heb me er al een tijdje in verdiept voordat ik een afspraak durfde maken, dat was een hele stap. Toen ik jouw verhaal las wist ik dat ik bij jou moest zijn. En ik ben blij dat ik de stap gezet heb.

  Ik vond het een heel bijzondere ervaring die ik in een veilige omgeving en met veel warmte en liefde vanuit jou Kaat heb mogen ervaren. Ik sta er versteld van hoe snel ik me op mijn gemak voelde bij jou. Jouw handen stralen zoveel warmte uit, echt niet normaal. Dit was voor mij iets heel nieuws en zeker voor herhaling vatbaar.

  Ik voelde me soms erg emotioneel worden en er kwam veel oud verdriet, schaamte en schuld los en jij hebt me daarin perfect ondersteund zodat ik het aanging. Ik heb mijn oude patronen losgelaten en heb van jou tips en tools hoe ik ze kan herkennen en er in de toekomst anders mee om kan gaan. Dit is zeker voor herhaling vatbaar en ik raad het iedereen aan die vastloopt in zijn leven.

  Zeer veel dank

  Leo (sessie 1) [therapeut: Kaat]

  Ik wil je laten weten dat ik flabbergasted was. Ik heb al vele mooie tantrasessies bij verschillende tantrika’s mogen ervaren, maar deze bij jou Kaat sloeg werkelijk alles.

  Het was alsof ik zweefde. Je handen zijn magisch en je hebt zo’n fijne en warme energie, echt heel erg fijn om te mogen ervaren. Je voelt gewoon de liefde en oprechtheid waarmee je werkt.

  Je vroeg mij de intake hoe ik me nadien wilde voelen en ik zei meteen: Ik wil een wauw gevoel ervaren. Je reageerde gekscherend: ‘ Je legt de lat lekker hoog he Marijn’. En binnen 5 minuten dat ik op de mat lag, riep ik al: Wauw. Want dat was het echt.

  Ik voel me dagen later nog steeds relaxt en het voelt alsof ik de hele wereld aankan, zoveel energie heb ik.

  Dankjewel voor deze geweldige sessie. Ik weet zeker dat ik snel terugkom want het voelde hemels.

  Marijn (sessie 1) [therapeut: Kaat]

  Ik wil je nogmaals bedanken voor de fijne eerste sessie. Bijzondere, liefdevolle ervaring en een hele fijne energie. Die voel ik letterlijk nog steeds door mijn lichaam stromen ook. 

  Blij dat ik toch naar binnen ben gegaan want zoals je weet twijfelde ik enorm omdat ik het erg spannend vond! Maar je hebt me echt op mijn gemak gesteld en ik heb ervaren dat ik in jouw veilige setting vele blokkades mocht opruimen. Ga me er nog meer in verdiepen en zal waarschijnlijk nog weleens bij je langskomen hoor Kaat.

  Groet Michael

  Michael (sessie 1) [therapeut: Kaat]

  Het verhaal dat jij deelde Kaat op de website over je pad en de aanpak die daaruit voortvloeide trok meteen mijn aandacht.

  Reeds tijdens het eerste verkennende telefonische contact wist ik dat ik aan het goede adres was. Er was een instant klik tussen ons, die zich alleen maar verder verdiept heeft tijdens de hypno-tantra sessie zelf.

  De warmte die je uitstraalt brengt een gevoel van veiligheid. Je geeft zich ook met hart en ziel waardoor ik een enorme verbinding met je voelde en mijn proces van overgave moeiteloos op gang kwam.

  Je hebt er vanuit al je competenties voor gezorgd dat ik op het einde van de sessie op wolkjes buiten gelopen ben. Mijn fysieke klachten waren weggesmolten maar bovenal voelde ik me vrij en sterk. Ik kon het begin van een verschuiving in mezelf ervaren.

  Ik ben deze mooie, warme dame met passie voor wat ze doet - want dat ben je en doe je super Kaat - enorm dankbaar. 

  Kathleen, 53j uit Boom (sessie 1) [therapeut: Kaat]

  Ik vond de sessie echt heel bijzonder. Ik was best gespannen omdat het mijn eerste keer was dat ik iets met tantra ging doen. Ik had er veel over gelezen en toen ik deze website vond, wist ik meteen dat ik bij jou moest zijn. Het voelde meteen al goed, toen ik binnenkwam en ik ontspande meteen toen je me op mijn gemak wat vragen stelde en me duidelijk maakte dat veiligheid het allerbelangrijkste is en dat je nooit over mijn grenzen zou heen gaan.

  Ik had al langere tijd last van een burn-out en daar wilde ik vanaf. Ik moet zeggen dat ik verbaasd ben over het effect. De vele sessies met mijn psycholoog hebben niet zo’n impact gehad dan 1 sessie met jou. Je hebt blokkades in mijn bekkengebied los gemaakt waardoor ik me na afloop zoveel vrijer voelde, echt heerlijk om te ervaren. Heel mijn lichaam tintelde, het begon bij mijn handen, daarna mijn voeten en op een gegeven voelde ik de energie door mijn hele lichaam heen stromen. Echt mooi om te ervaren hoe die levensenergie geblokkeerd zat en nu weer gewoon kon stromen. Het is nu ruim een week geleden en ik voel me nog steeds heel energiek. Dankjewel voor deze mooie sessie.

  Zonnige groetjes 

  Leen, 29j uit Antwerpen (sessie 1) [therapeut: Kaat]

  Wat een geweldige ervaring was dat bij jou dinsdag Kaat, mijn dank daarvoor is enorm groot. Want ik liep al enige tijd rond met stress en dat werd steeds meer en ik kon het niet ‘stop’ zetten.
  Het rare is dat ik ineens veel meer energie heb en minder moe ben na de tantrahypno, ik ben nog positiever ingesteld; ik vind het waanzin.
  Het kwam wel van heel diep denk ik he dinsdag.
  Ik hou er alleszins een super gevoel aan over; ook aan de manier waarop jij het uitgevoerd hebt, super intens en persoonlijk.
  Ik kom zeker terug naar je, was een feest om mee te maken.

  W. uit Antwerpen (sessie 1) [therapeut: Kaat]

  Ik kwam terecht op je website omdat ik zocht naar een snelle oplossing voor mijn burn-out waar ik al een tijdje in zat. 20 behandelingen bij mijn psycholoog hebben me niet zoveel gebracht en ik zocht naar een andere manier. Wat ben ik blij dat ik bij jou terecht gekomen ben Kaat. Ik had al vaker gedacht aan hypnose maar omdat ik iemand ben die niet zo makkelijk de controle overgeeft aan een ander, vond ik dat toch eng. Maar massage vind ik heerlijk dus ik dacht: deze combinatie van massage en hypnose is de perfecte oplossing voor me. Dankjewel voor deze transformatie, het heeft me zoveel stappen verder gebracht op weg naar herstel. Ik ga volgende maand weer aan het werk, dus daar ben ik blij mee.

  Bianca (sessie 1) [therapeut: Kaat]

  Ik wilde even laten weten dat ik de sessie ook als heel fijn ervaren heb. Dat verdriet en onrustig gevoel van wat er met mijn oom en opa is gebeurd is nu rustig. Altijd begin ik op het liedje ‘you never walk alone’ te huilen en kan ik het niet luisteren en nu kwam ie vandaag op en ik hoefde niet te huilen niet echt veel verdriet je mist ze wel maar het doet eigenlijk geen zeer en dat is niet het meeste waarvoor ik kwam maar wel heel fijn dat jk dit heb kunnen loslaten en dat komt denk ik ook door dat ik weet dat hun nu verder kunnen daar ben ik je ontzettend dankbaar voor. Ik voel me steeds beter en ik heb meer energie. Nou ben ik benieuwd hoe ik op seksueel gebied het pad ga bewandelen met mijn vriend, ik ben heel benieuwd.

  Melanie, 35j uit Terneuzen (sessie 1) [therapeut: Kaat]

  Ik kwam je naam tegen op de website en zag je foto en had meteen een goed gevoel bij jou. Toen ik in je praktijk werd verwelkomd voelde ik me meteen op mijn gemak. Je stelde me gerust door te zeggen dat ik volledig mag bepalen wat ik wel en niet wil. En meteen aan mag geven als iets niet fijn voelt. Dat was helemaal niet nodig, want je voelde feilloos aan wat ik nodig had en waar mijn grenzen lagen. Ik kon merken dat je dat op gevoel deed want je vroeg ook of ik bepaalde dingen voelde en dat was ook zo. Dat bevestigde mijn vertrouwen in jou. Je hebt mijn zelfvertrouwen vergroot en mijn stress weggenomen en daar zal ik je eeuwig dankbaar voor zijn.
  Bedankt Kaat voor je hulp, je bent een zeer goede masseuse.

  Michiel (sessie 1) [therapeut: Kaat]

  Ik werd getriggerd door tantrahypno, ik kende wel tantra maar had nog nooit van deze combi gehoord. Dus ik maakte een afspraak en kon na 2 weken terecht.
  Ik heb al vele tantra sessies mogen ervaren bij verschillende masseuses maar niets te vergelijken met deze behandeling. De combinatie van tantra met hypnose maakt dat het erg intens en diepgaand. Ik had wat blokkades vanuit het verleden op seksueel gebied en daar heb je mij enorm mee geholpen. Alles stroomt weer nu. Waar ik eerst koud aanvoelde rondom mijn bekken, voelt het nu heerlijk warm volgens mijn vriend en kan ik er zelfs van genieten.
  Dankjewel voor je fijne tantrahypno massage en de veiligheid die je me bood.

  Monique (sessie 1) [therapeut: Kaat]

  Geslacht
  Ben je zwanger?
  Locatie
  Meerkost van 100€ voor huur ruimte, benzine en extra tijd (excl. duo & 4-handen)
  Ik deel je zo snel mogelijk de meerkost voor kilometers en extra tijd mee
  Locatie
  Ik deel je zo snel mogelijk de meerkost voor kilometers en extra tijd mee
  LET OP! Zoë geeft énkel coaching, GEEN MASSAGE!
  Bekijk het profiel van Frederike voor meer uitleg over de mogelijke sessies.
  Gelieve voor een afspraak pas data voor te stellen vanaf november.
  Keuze
  Keuze
  Energetische orgaanmassage
  Neuro-emotionele integratie
  Gegeven door Christophe en Saskia
  Gegeven door Christophe en Anke
  Gegeven door Christophe en Tine
  Gegeven door Christophe en Anke
  Langere sessie mogelijk (+ 50€ per extra 30 min)
  GEEN data voorstellen in het weekend aub
  GEEN data voorstellen in het weekend aub
  GEEN data voorstellen in het weekend aub
  GEEN data voorstellen in het weekend aub
  Voor duo massage geldt het dubbele tarief.
  Voor duo massage geldt het dubbele tarief.
  Deze sessies omvatten gesprek, voorbereiding en ritueel, massage van 1,5-2u-3u, verfrissen en nagesprek.
  Bekijk op mijn profiel met wie ik samen de massage kan geven.
  Bekijk op mijn profiel met wie ik samen de massage kan geven.
  Meer info bij persoonlijk contact
  Opgelet: Gelieve rekening te houden met een wachttijd tot enkele maanden!
  Contact voorkeur. Ik wil...
  Rook je? Zoja, hoeveel sigaretten per dag?
  Drink je alcohol? Zoja, hoeveel dagen per week?
  Hoe ben je op deze site terecht gekomen?

  Afspraak

  Tantra massage afspraak

  Maak een afspraak en stel indien mogelijk reeds enkele data voor.

  Yoni massage

  Yoni massage

  Ervaar de helende effecten van een yoni massage op vlak van gezondheid en seksualiteit in een harmonie van aanraking en energetisch werk.

  Lingam massage

  Lingam massage

  Ervaar de helende effecten van een lingam massage op vlak van gezondheid en seksualiteit in een harmonie van aanraking en energetisch werk.

  Bekkenbodem massage

  Bekkenbodem massage

  Ontspan de spieren van je bekkenbodem via een bekkenbodem massage en help zo een hele reeks pijnlijke problemen vermijden of oplossen.

  Getuigenissen

  Tantra yoni massage getuigenissen

  Lees enkele getuigenissen om een beter beeld te krijgen over de therapeuten en hoe een massage ervaren wordt.

  Video's

  Tantra massage video's

  Bekijk enkele video's om meer te zien en horen over tantra massage, waaronder ook een demo video van een sessie met Saskia.