Jake

  Info
  Land: Nederland
  Provincie: Zeeland (NL)
  Locatie: NL - Goes
  Therapeut voor: Vrouwen
  Therapievorm: Sexual healing, Tantra massage (yoni)

  Tantra massage JakeOver mezelf

  Door mijn oosterse roots ben ik opgegroeid met massage. Als kind al werd ik door mijn moeder gemasseerd bij ziekte en ongemakken. Op jonge leeftijd was ik al geïntrigeerd doordat mijn opa genas met zijn handen. Dat vond ik zo fascinerend en door overlevering kreeg ik hierover vaak verhalen te horen. Hij werd regelmatig geroepen als mensen ziek waren en ik was echt enorm trots op wat hij deed binnen onze gemeenschap. 

  Zelf masseerde ik al op jonge leeftijd af en toe en merkte ik dat ik helende handen had. Later bleek dat ik dit van mijn opa en moeder had geërfd. Dus eigenlijk ben ik ermee opgegroeid en lange tijd dacht ik dat iedereen dit kon want ik wist immers niet beter. 

  Een jaar of 5 geleden kwam ik met tantra in aanraking en omdat ik alles aangeleerd heb gekregen van mijn familie, besloot ik me verder te gaan verdiepen en specialiseren in deze fantastische vorm van massage. Omdat je hierin in de diepere lagen anderen kunt helpen en hen ook nog kan laten genieten, vind ik dit zo’n mooie combinatie. Want naast genot is het natuurlijk fantastisch als je ook onderliggende blokkades kunt helen waardoor men zaken kan overwinnen.

  Wat ik het allerleukst vind om te doen is vrouwen helpen die vastzitten in hun seksualiteit en daardoor weinig zelfvertrouwen hebben. Het is voor mij een uitdaging om elke vrouw terug in haar eigen kracht te zetten, zodat ze zelfs de moeilijkste keuzes kan maken vanuit vertrouwen. Dat wat je nu tegenhoudt om te stralen en je mooiste leven te leven, dat is voor mij de uitdaging om die blokkades weg te nemen. Weet dat je bij mij in vertrouwde handen bent, Kaat en ik werken namelijk samen in dezelfde praktijk en zijn in elkaars nabijheid mochten er zich zaken voordoen.

  Kaat en ik geven samen ook speciale sessies voor stellen die vastlopen in hun relatie: Meer plezier tussen de lakens. We zien en horen dat veel relaties vastlopen (zeker in Corona tijd nu veel mensen thuiswerken en op elkaars lip zitten) met ruzies tot gevolg. Door het vanuit lichaamswerk aan te gaan pakken, leren we ze opnieuw en anders naar elkaar te kijken. Andere dingen met elkaar te gaan doen en bespreken, om de relatie leuker en spannender te maken. Maar ook stellen die nu als broer en zus leven kunnen op deze manier weer de seksuele verbinding met elkaar aangaan. Maar dan moet je wel weten hoe en daar helpen we jullie graag mee. 
  Ook een weekend-retreat is mogelijk om je relatie echt een enorme boost te geven. Bespreek met ons de mogelijkheden in een gratis telefonische intake. We kijken ernaar uit zoveel mogelijk relaties te redden en je (liefdes)leven leuker te maken. Horen we je snel?
   

  Verloop

  Tantra massage is de meest extatische vorm van het genieten, het voert alle spanning uit je lichaam en prikkelt je geluks- en actiehormonen (dopamine) om je heerlijk relaxt te voelen. Ik activeer tijdens de massage ook je motivatiehormoon (noradrenaline) en breng ook het rusthormoon (serotonine) bij je naar boven voor een uitgebalanceerde massage, waarin ik je laat kennismaken met een gecontroleerde extatische trancebeleving. Terwijl ik je meevoer naar deze heerlijke beleving, komt alles in je diepe onderbewuste en ontstaat een echte verandering van hetgeen jij graag wilt. Hierin mag je je oude niet-werkende keurslijf loslaten en vervangen door de staat waarin jij zelf wil verkeren! 

  We gaan aan de slag met je geestestoestand terwijl je totaal ontspannen bent en brengen je eigen IK naar boven. Je seksuele gebied laten we ontwaken waardoor alles wordt geactiveerd. Ik reset je Lichaam en je Geest tot in de kern van je cellen, en breng je energie terug in balans. Voor een positieve beïnvloeding van je gezondheid gaan we de aanjager van je lichaam, je energieniveau, terugbrengen naar 100%. Ergo we gaan op alle vlakken aan de slag om jouw totale potentieel terug te winnen door je energie te activeren en je terug in je kracht te zetten waardoor je weer zelfverzekerd door het leven kan!

  • Jezelf durven zijn op alle niveaus
  • Aanboren van je gelukshormonen
  • Verbeteren van je gezondheid en vitaliteit
  • Cadeau voor jezelf: omdat jij het 100% waard bent!
  • Blokkades en trauma opheffen
  • Belemmerende patronen resetten en vervangen
  • Ontwikkelen van een diepere verbinding tussen je hart en (seks)centrum
  • Stress en spanning in je lichaam uitbannen 
  • Relatietherapie indien de oplossingen op lichamelijk gebied zitten
  • Vergeving is een vorm van het loslaten
  • Schaamte en schuld bij jezelf opheffen
  • De leiding krijgen over je eigen energie
  • Last but not least: leren weer van jezelf te houden

  Tarieven

  Tantra massage:

  • 2 uur - 180 euro
  • 2,5 uur - 225 euro

  Sexual healing:

  • 2 uur - 200 euro
  • 2,5 uur - 250 euro

  Beste Jake,

  Bedankt voor jouw hulp bij het herontdekken van mijn lichaam. We zijn je niet alleen dankbaar voor de heerlijk ontspannende massage, maar ook voor het herstellen van de connectie met mezelf en die met mijn partner. Ik vond het ook goed dat ik steeds mijn grenzen kon aangeven, hoewel dit door jouw zachtaardige aanpak en karakter niet nodig was. Het was een ervaring die zeker voor herhaling vatbaar is. 

  Z. (sessie 1) [therapeut: Jake]

  Nadat ik merkte dat ik teveel in mijn masculine energie zat besloot ik om een massage te nemen. Ik voelde op mijn gemak ondanks mijn zenuwen. Ervaarde het als prettig dat ik mijn grenzen kon en blijven aangeven. Nu paar dagen later merk ik nog steeds de energie wat het mij heeft gegeven. Voel me minder geblokkeerd en meer vrij. 

  Christelle (sessie 1) [therapeut: Jake]

  Hey Jake,

  Bedankt voor de sessie vorige week. Ik voelde me meteen op mijn gemak bij jou, je straalt een bepaalde rust en sereniteit uit. Ik voel nog steeds de levensenergie stromen en dat is lange tijd geleden dat ik die voelde stromen. Je hebt hem weer tot leven gewekt en dat voelt enorm goed. Mijn zelfvertrouwen had een flinke deuk opgelopen in mijn laatste relatie  en daar heb je mij mee geholpen om die seksuele blokkades die dat had opgeworpen, te doorbreken. Ik kom zeker terug.

  Warme groetjes Ilse

  Ilse (sessie 1) [therapeut: Jake]

  Geslacht
  Ben je zwanger?
  Locatie
  Meerkost van 100€ voor huur ruimte, benzine en extra tijd (excl. duo & 4-handen)
  Ik deel je zo snel mogelijk de meerkost voor kilometers en extra tijd mee
  Locatie
  Ik deel je zo snel mogelijk de meerkost voor kilometers en extra tijd mee
  LET OP! Zoë geeft énkel coaching, GEEN MASSAGE!
  Bekijk het profiel van Frederike voor meer uitleg over de mogelijke sessies.
  Gelieve voor een afspraak pas data voor te stellen vanaf november.
  Keuze
  Keuze
  Energetische orgaanmassage
  Neuro-emotionele integratie
  Gegeven door Christophe en Saskia
  Gegeven door Christophe en Anke
  Gegeven door Christophe en Tine
  Gegeven door Christophe en Anke
  Langere sessie mogelijk (+ 50€ per extra 30 min)
  GEEN data voorstellen in het weekend aub
  GEEN data voorstellen in het weekend aub
  GEEN data voorstellen in het weekend aub
  GEEN data voorstellen in het weekend aub
  Voor duo massage geldt het dubbele tarief.
  Voor duo massage geldt het dubbele tarief.
  Deze sessies omvatten gesprek, voorbereiding en ritueel, massage van 1,5-2u-3u, verfrissen en nagesprek.
  Bekijk op mijn profiel met wie ik samen de massage kan geven.
  Bekijk op mijn profiel met wie ik samen de massage kan geven.
  Meer info bij persoonlijk contact
  Opgelet: Gelieve rekening te houden met een wachttijd tot enkele maanden!
  Contact voorkeur. Ik wil...
  Rook je? Zoja, hoeveel sigaretten per dag?
  Drink je alcohol? Zoja, hoeveel dagen per week?
  Hoe ben je op deze site terecht gekomen?

  Afspraak

  Tantra massage afspraak

  Maak een afspraak en stel indien mogelijk reeds enkele data voor.

  Yoni massage

  Yoni massage

  Ervaar de helende effecten van een yoni massage op vlak van gezondheid en seksualiteit in een harmonie van aanraking en energetisch werk.

  Lingam massage

  Lingam massage

  Ervaar de helende effecten van een lingam massage op vlak van gezondheid en seksualiteit in een harmonie van aanraking en energetisch werk.

  Bekkenbodem massage

  Bekkenbodem massage

  Ontspan de spieren van je bekkenbodem via een bekkenbodem massage en help zo een hele reeks pijnlijke problemen vermijden of oplossen.

  Getuigenissen

  Tantra yoni massage getuigenissen

  Lees enkele getuigenissen om een beter beeld te krijgen over de therapeuten en hoe een massage ervaren wordt.

  Video's

  Tantra massage video's

  Bekijk enkele video's om meer te zien en horen over tantra massage, waaronder ook een demo video van een sessie met Saskia.