Frederike

  Info
  Land: België
  Provincie: Vlaams-Brabant (BE)
  Locatie: BE - Holsbeek
  Therapeut voor: Mannen, Vrouwen
  Therapievorm: Sacred Sexuality, Sexual healing, Tantra massage (lingam), Tantra massage (yoni)

  Over mezelf

  Tantra massage FrederikeIk ben moeder van een dochter en een zoon. Mijn zoon komt uit de Filippijnen en is geadopteerd. Het moederschap heb ik met veel plezier beleefd, maar ik was ook zoekende en voelde dat mijn loopbaan als kinesitherapeute mij niet de voldoening gaf naar waar ik op zoek was.

  Tot ik na mijn scheiding in contact kwam met de tantrische visie. In die periode heelde ik mijn eigen kwetsuren op het gebied van intimiteit en seksualiteit en begon ik na vele jaren van lichaamswerk (dans, yoga, mindfulness, massage, coaching ea...) met trainingen te volgen in het tantrische werk. Het was en is een boeiende weg die mij inspireert op vlak van bewustwording in mezelf en in relaties.
  Met mijn ex- partner leef ik in goede communicatie, hij heeft een huisje gebouwd in een uithoek van de grote tuin zodat we onafhankelijk ons eigen leven hebben kunnen uitbouwen met zorg voor de kinderen.

  Mijn werk beoefen ik met passie. Ik ben geboeid om vanuit het lichaam naar de diepere lagen te gaan om zo bij mensen veranderingsprocessen te kunnen faciliteren. Ik hou van de natuur en kan intens genieten om gewoon met de stroom van het leven mee te gaan zonder dat er dingen ‘moeten’. Deze 2 polen inspireren mijn leven, de uitdaging is om een goede balans te zoeken en dat is wat mij dagdagelijks bezighoud.

  Zorg voor je lichaam, je spirit, jezelf bevrijden van wat je belast en verbinden vanuit je hart, dat is wat ik graag wil doorgeven zodat je als mens steeds dichter bij je essentie komt.
  Ik verwelkom je graag op mijn gezellige zolder met uitzicht op de velden en de bossen. Een heerlijke plek om helemaal te zakken in het hier en nu.

  Verloop

  Tantrische massage voor vrouwen en mannen

  Met liefdevolle aanrakingen nodig ik je uit helemaal te zakken in je lijf en in volle overgave de massage te ontvangen vanuit je hart. 
  Mijn tantrische massages zijn afgestemd op wat jij nodig hebt, intuïtief en met de nodige kennis van zaken gegeven. 

  Ik laat mij inspireren door wat ik zie gebeuren bij jou, door de muziek en de verschillende tantrische massagestijlen die ik beheers. 
  Deze sessies zijn als het ware een dans waarin jij meegenomen wordt op een liefdevolle, energieke en tegelijk ontspannende manier. Deze dans wordt een stukje van jou omdat ze wordt opgenomen door je lichaamscellen en nog dagen kan na vibreren. Het maakt je meer ontspannen, meer energiek, meer stromend, meer sensitief en gevoelig, meer liefdevol.

  Een yoni/lingham massage kan deel uitmaken van de sessie. We streven hier geen doel na. Je wordt uitgenodigd je verlangen te leren los te laten, waardoor je geest vrij en open wordt en je volop kan genieten voor wat zich aandient. Op die manier laat het je toe in de ervaring te gaan, je hele lichaam te ontmoeten, je gevoeligheid te vergroten en elke cel te laten trillen.
  Kwetsuren kunnen naar de oppervlakte komen of je kan geraakt worden door de zachtheid die je ontvangt. Door hierin te ontspannen kan deze sessie een helende ervaring voor jou betekenen.

  Verloop:

  Ik werk op een futon en als jij dat wenst ben ik naakt aanwezig van mens tot mens. 

  Ik ben de gever en jij de ontvanger. Dit is een duidelijke afspraak waardoor er een bedding van veiligheid en vertrouwen geschapen wordt voor jou en voor mij.

  Je wordt warm onthaald met een gesprekje vooraf. Daarna maken we ons klaar voor de sessie. Deze begint met het uitspreken van jouw verlangens en grenzen, gevolgd door een voorbereiding en een ritueel waardoor ik jou eerst met een meditatie in contact breng met jezelf, je lichaam. 

  Graag wil ik vooraf met je kennismaken d.m.v. een telefonisch contact. Tijdens dit gesprek ben je welkom met je vragen, je wensen, je achtergrond en kan ik jou nog verder duidelijkheid geven over de manier waarop ik werk. 

  Ik kan jou geen douche aanbieden, maar ik zorg voor al het nodige om je na de massage op te frissen. Ik verwacht dan ook dat je in goede hygiëne naar de sessie komt.

  Deze sessies omvatten gesprek, voorbereiding en ritueel, massage van 1,5-2u-3u, verfrissen en nagesprek.

  Sacred Sexuality

  Heb jij ook het verlangen je volle potentieel te leven en jezelf te bevrijden van emotionele blokkades waardoor je je helemaal kan openen voor wat het leven te bieden heeft? Deze tantrisch- sjamanistische massagesessie is voor vrouwen en mannen die verlangen naar meer energie en levensvreugde, creativiteit en een diepere connectie met zichzelf en met anderen. 
  We werken met de helende kracht van seksuele energie en je wordt uitgenodigd om je hart te openen voor de universele liefde. Hierdoor kom je in een hoger trillingsveld en maak je meer contact met je zielsmissie.

  We starten met het vrijmaken van jouw expressieve kracht d.m.v. beweging, adem en stemgeluid. Hierdoor wordt je lichaam wakker gemaakt voor de sessie die zal volgen.
  Door de verschillende manieren van aanraking, stemgebruik en energetisch werk begeleid ik jou in het openen van je poorten zodat je toegang krijgt tot je kosmische levensenergie in verbinding met je aardse vuur.

  Tijdens deze reis kunnen gevoelens van schaamte en schuld, taboes en belemmerende overtuigingen verhinderen dat je mee kan stromen met de flow. Door expressie te geven aan deze gevoelens en je mee te laten voeren in de ervaring, kan je jezelf bevrijden en je openen voor de hogere dimensies van licht en liefde. Hierdoor kunnen extase en mogelijks nieuwe inzichten zich voor jou openbaren.

  Als jij er klaar voor bent dan kan deze sessie uitgebreid worden met de-armouring technieken in het bekkengebied. In deze zones liggen vaak trauma’s verborgen die zowel individueel als collectief hun oorsprong hebben en waardoor spanning veroorzaakt wordt. Hierdoor wordt onze vitale seksuele stroom belemmert. Door deze punten met liefde en aandacht te benaderen kan je langzaam ontspanning brengen in dit gebied en je verleden helen. Soms gaat dit gepaard met beelden en/of inzichten die je daarbij kunnen helpen.
  Na een de-armouring sessie voel je je ruimer en vrijer in je bekkengebied.
  Na de integratietijd eindigen we met een gesprekje.

  Deze sessies omvatten gesprek, voorbereiding en ritueel, massage van 1,5-2u, verfrissen en nagesprek.

  Sexual bodywork

  Met sexual bodywork werken we met vragen en problemen rond je seksualiteit zoals: erectieproblemen, te vroege zaadlozing of moeilijkheden om tot een zaadlozing te komen, seks-pornoverslaving, pijn bij vrijen, vaginisme, geen zin in vrijen, moeilijkheden met intiem contact, misbruik…

  Is er een verlangen jezelf te bevrijden van schaamte en taboes?

  Wil je vrijer worden in het ontvangen van aanrakingen en wil je hier graag expressie aan kunnen geven?

  Wil je leren hoe je bij jezelf ook heerlijk aanwezig kan zijn en kan genieten van jezelf?

  Wil je leren je eigen seksualiteit te onderzoeken?

  Ik nodig je uit de verbinding te maken met je hart en je seks zodat je je helemaal thuis kan voelen in je eigen lichaam.

  Voor wie?

  Deze sexual bodywork sessies zijn voor vrouwen en mannen. Ik nodig je zachtjes uit om stil te staan bij je sensitieve gewaarwordingen en open te staan voor alle ervaringen die je voelt in je lichaam. Op een veilige manier en op jouw tempo zal ik jou begeleiden in je proces.

  Hoe gaan we te werk?

  We beginnen met een intakegesprek om je vraag helder te maken.

  Aan de hand hiervan bespreken samen het plan en het traject dat je wilt volgen. Het is aangeraden dat je je engageert voor min. 3 sessies.  We werken met aanraking, massagetechnieken, de-armouring, zelfbeminning, mindful lichaamswerk, bodyscan, adem, beweging, stembevrijding, ontspanningstechnieken, meditatie, bewustmakingoefeningen en het wheel of consent (communicatietechniek).

  Heling van je innerlijke kind: de helende driehoek

  Tijdens deze sessie werken we met de tekort ervaring van aandacht/warmte/nabijheid en gedragen worden door je ouders en opvoeders.

  We maken een opstelling vader-moeder-kind en creëren zo ‘de helende driehoek’. Dit doen we door de goed genoeg zijnde vader en moeder neer te zetten in de ruimte en jou een veilige bedding te geven waarin je helemaal mag zakken en al je emotionele gewaarwordingen mag doorvoelen en uiten.

  In deze veilige ruimte mag jij onderzoeken en vragen wat jouw innerlijk kind nodig heeft.

  Wij als facilitators zijn er om jou alsnog te geven wat jij gemist hebt in je kindertijd.

  Op deze manier vervangen we oude imprints door nieuwe corrigerende imprints, waardoor je vrijer emotioneel, seksueel en relationeel kan gaan functioneren.

  Voor wie?

  • Je voelt een onverzadigbaar groot verlangen om gekoesterd te worden.
  • Je merkt dat een liefdesrelatie geen evidentie voor jou is.
  • Contact maken is moeilijk voor jou.
  • Je voelt je slachtoffer.
  • Je hebt onverwerkte emoties naar je ouders toe.
  • Je bent bang voor een intieme relatie.
  • Je voelt je onrustig of geblokkeerd.
  • Je bent te verwachtend in relaties.
  • Je hebt weinig zelfvertrouwen.

  Wat brengt het je?

  Meer innerlijke rust, meer vertrouwen, meer vrijheid, meer ruimte en comfort in jezelf en in je (liefdes)relaties.

  Hoe gaan we te werk?

  We zijn hier met twee om je innerlijke kind te begeleiden in een warme geborgen sfeer. Na een inleidend gesprek en een meditatie ga jij in de rol van kind en wij in de rol van goed genoege moeder en vader.

  Zo zetten we de driehoek ‘moeder-vader-kind’ neer in een opstelling. Vervolgens leggen we de link naar je ouders en je vroegere opvoedingsklimaat en werken we mogelijks met een situatie die je zelf aangeeft als belangrijk op dit moment.

  Als facilitators volgen we jouw ritme waardoor je in alle veiligheid en op jouw tempo het verloop van de sessie bepaalt.

  We werken met positieve affirmaties, met eventuele aanrakingen en positie in de ruimte van moeder-vader-kind.. We creëren een bedding waarin je helemaal mag zakken en je kwetsbaarheid kan toelaten. Alle emoties zijn welkom.

  In de opstelling gaan we naar een correctieve emotionele beleving en laten die dan integreren in je celgeheugen. Door deze nieuwe programmatie in je systeem worden vroegkinderlijke trauma’s geheeld.

  De sessie kan twee of drie uur duren en eindigt wanneer je innerlijke signalen dit aangeven. We voorzien voldoende ruimte en een afrondingsgesprek om weer de overgang te maken naar het ‘gewone leven’.

  Deze sessie doe ik samen met mijn partner Staf Van Pelt.

  Tantrische liefdesreis voor koppels en gelegenheidskoppels

  In een tantrische liefdesreis dompelen we jullie onder in een bad van sensuele en verbindende aanrakingen, speelse verassende handelingen, prikkelende plagerijtjes in combinatie met communicatieve tools. We werken hier met verschillende tantrische methodieken: massage,  wheel of consent, inquiry, linking, ritual play, tantrische dans en rituelen.

  Deze tantrische liefdesreis is er voor jullie om volop te kunnen genieten, je te verbinden vanuit je hart met je (gelegenheids) partner en je uit te nodigen naar meer plezier en diepgang in je relatie.

  Afhankelijk van jullie vraag begeleid ik samen met mijn partner Staf deze reis.

  Hoe beginnen we er aan?

  Vooraf willen we graag met jullie kennismaken om samen af te stemmen. Op deze manier kunnen we een programma samenstellen naar jullie wensen en verlangens. Dat kan live gebeuren , maar ook via zoom. Indien jullie er een weekend van willen maken dan zijn er voldoende B§B in de buurt.

  In dit gesprek bekijken we wanneer we deze activiteit kunnen inplannen.

  Even voor alle duidelijkheid: we doen niet aan seksuele dienstverlening.

  Stel zelf je groepje samen

  Kennen jullie mensen die ook interesse hebben in een tantrische liefdesreis? Dan heb je de mogelijkheid een groepje samen te stellen. Dit kan extra sfeer en plezier geven en wordt de prijs per deelnemer goedkoper. Afstemmen gebeurt dan via zoom. Voor meer uitleg hieromtrent neem je best contact met ons op.

  Deze activiteit gaat door in een mooie ruimte in Holsbeek, vlakbij bos en natuur.

  Jullie brengen je eigen lunchpakket mee. 

  Zorg dat je gedoucht hebt voor de workshop. Er is mogelijkheid om je op te frissen achteraf. Helaas kunnen we jullie geen douche aanbieden.

  Relatiecoaching

  Met relatiecoaching begeleid ik jullie graag op een vernieuwend pad naar openheid, vertrouwen, plezier en avontuur in je relatie.

  We zijn immers vaak de fijne verbinding kwijt met onze partner, je wordt prikkelbaar naar elkaar toe, je begint te twijfelen aan jezelf, je hebt niet vervulde verlangens of je verwachtingen zijn groot. Zo liggen de oordelen al snel klaar, verzeilen we in een heen en weer getak en loopt het vuur soms al hoog op.

  Mogelijks wensen jullie meer openheid te brengen in jullie relatie of lopen jullie tegen muren aan in een reeds open relatiepatroon.

  Of er is een wens om je liefde en seksualiteit wat meer te onderzoeken met elkaar en willen jullie inspiratie hiervoor.

  Met relatiecoaching bieden we jullie een sterke tool om je hart te openen naar elkaar toe en ook in moeilijkere situaties in communicatie te blijven. Maar ook als de liefde nog volop stroomt kan een tantrische benadering in jullie liefdesspel voor veel inspiratie en een mooie verbinding zorgen. Het kan jullie relatie verdiepen, haalt de sleur er uit en opent deuren naar andere en nieuwe dimensies.

  In een voorbereidend gesprek overloop ik met jullie waar de liefdesstroom mogelijks hapert, waar jullie tegenaan lopen en welke weg jullie wensen te bewandelen. Vanuit een professionele tantrische visie wil ik jullie begeleiden doorheen jullie proces en indien het nodig zou zijn kan ik mijn ervaring in niet conventionele relaties meenemen in de sessies.

  Welke tools kunnen we inzetten?

  Gesprek, communicatietools zoals zelfonderzoek en zelfbevraging, bewustmakingsoefeningen, opmaken van een vernieuwd liefdescontract, wheel of consent, (seksueel) lichaamswerk…

  Danscoaching

  Je bent welkom met je vragen ivm.contact maken met je lichaam, je voelen en je emoties, loslaten, bevrijden, je passie- vuur, innerlijke kracht, ruimte nemen, grenzen stellen, zelfvertrouwen...

  Omdat woorden vaak tekort schieten kan een lichaamsgerichte insteek meer helderheid geven in jouw thema. Je wordt in contact gebracht met wat er leeft in je lichaam. Met beweging en dans gaan we op zoek naar jouw essentie.

  Na een inleidend gesprek zal ik jou uitnodigen om in je lichaam te zakken. Met gerichte opdrachtjes die zich ontwikkelen vanuit jouw dans help ik jou verder in je proces. Zo wordt je bewust van dingen die voorheen mogelijks onbewust waren. We vertalen jouw ervaring naar het dagdagelijkse leven. Op deze manier krijg je concrete tools mee die jou verder helpen en je zo dichter brengen naar een vrijer en lichter leven.
  Je bent welkom ook al heb je nog nooit gedanst.

  Tantra Frederike praktijk1

  Tantra Frederike praktijk2

  Tarieven

  Tantrische massage voor vrouwen en mannen

  • 2,5u: 210 euro
  • 3u: 255 euro
  • 4u: 340 euro

  Deze sessies omvatten gesprek, voorbereiding en ritueel, massage van 1,5-2u-3u, verfrissen en nagesprek.

  Sacred Sexuality

  • 2,5u: 210 euro
  • 3u: 255 euro

  Deze sessies omvatten gesprek, voorbereiding en ritueel, massage van 1,5-2u, verfrissen en nagesprek.

  Sexual bodywork

  • Intakegesprek: 60 euro/uur
  • Sessies: 85 euro/uur

  Heling van je innerlijke kind: de helende driehoek

  • 240 euro/sessie

  Tantrische liefdesreis voor koppels en gelegenheidskoppels

  De duur van deze activiteit kan je zelf bepalen met een minimum van 4u.

  We vragen een bijdrage van 150 euro per uur/koppel . In deze prijs is inbegrepen: thee, water, versnapering en een verassing.

  Met een groepje van 4 vragen we 100 euro per uur/per koppel  en vanaf een groepje met 6 deelnemers daalt de prijs naar 80 euro per uur/ koppel   

  Voor het intakegesprek vragen we 60 euro.  dit bedrag wordt ingerekend bij de prijs van de reis. We rekenen hiervoor een uur. Indien dit langer is rekenen we 30 euro extra voor elk begonnen half uur.

  Relatiecoaching

  • Intake: 80 euro/koppel
  • 1-1,5u : 120 euro/koppel, indien langer: 40 euro/half uur extra

  Danscoaching

  • 75 euro/u

  Wat een bijzondere ervaring om als man in een overvloed van vrouwelijke zachtheid te worden opgenomen en omhelsd. De warme handen en olie te voelen, de aanraking van er mogen zijn en mogen stromen te ontvangen. Ja dit is geëerd worden als man in het vrouwelijk nest, het vrouwelijk heiligdom. En tussendoor een blik, een warm oogcontact, een lieve lach en ook indringende mooie muziek. God, wat een hemelse ontroering ging er in me om, om dit alles over me heen te laten stromen en mee te bewegen op de golven van dit liefdevolle aanraken. Het werd een energetisch spel van vrouwelijkheid en mannelijkheid in een subtiele en tedere dans en zachte versmelting. Wat mooi om dit te mogen leven, dit te ervaren in respect en toewijding. 
  Ik was intens geraakt en voelde de verbindende werking van vrouwelijke magie en kracht. Het leidde me ook naar mijn innerlijke vrouw diep verborgen in mij.
  En toen kwam er rust in warmte en aanwezigheid. Zo heerlijk en gedragen, zo dankbaar voelde ik mij.
  Eén van de mooiste ervaringen uit mijn mannenleven…

  Stef (sessie 1) [therapeut: Frederike]

  Geslacht
  Ben je zwanger?
  Locatie
  Meerkost van 100€ voor huur ruimte, benzine en extra tijd (excl. duo & 4-handen)
  Ik deel je zo snel mogelijk de meerkost voor kilometers en extra tijd mee
  Locatie
  Ik deel je zo snel mogelijk de meerkost voor kilometers en extra tijd mee
  LET OP! Zoë geeft énkel coaching, GEEN MASSAGE!
  Bekijk het profiel van Frederike voor meer uitleg over de mogelijke sessies.
  Gelieve voor een afspraak pas data voor te stellen vanaf november.
  Keuze
  Keuze
  Energetische orgaanmassage
  Neuro-emotionele integratie
  Gegeven door Christophe en Saskia
  Gegeven door Christophe en Anke
  Gegeven door Christophe en Tine
  Gegeven door Christophe en Anke
  Langere sessie mogelijk (+ 50€ per extra 30 min)
  GEEN data voorstellen in het weekend aub
  GEEN data voorstellen in het weekend aub
  GEEN data voorstellen in het weekend aub
  GEEN data voorstellen in het weekend aub
  Voor duo massage geldt het dubbele tarief.
  Voor duo massage geldt het dubbele tarief.
  Deze sessies omvatten gesprek, voorbereiding en ritueel, massage van 1,5-2u-3u, verfrissen en nagesprek.
  Bekijk op mijn profiel met wie ik samen de massage kan geven.
  Bekijk op mijn profiel met wie ik samen de massage kan geven.
  Meer info bij persoonlijk contact
  Opgelet: Gelieve rekening te houden met een wachttijd tot enkele maanden!
  Contact voorkeur. Ik wil...
  Rook je? Zoja, hoeveel sigaretten per dag?
  Drink je alcohol? Zoja, hoeveel dagen per week?
  Hoe ben je op deze site terecht gekomen?

  Afspraak

  Tantra massage afspraak

  Maak een afspraak en stel indien mogelijk reeds enkele data voor.

  Yoni massage

  Yoni massage

  Ervaar de helende effecten van een yoni massage op vlak van gezondheid en seksualiteit in een harmonie van aanraking en energetisch werk.

  Lingam massage

  Lingam massage

  Ervaar de helende effecten van een lingam massage op vlak van gezondheid en seksualiteit in een harmonie van aanraking en energetisch werk.

  Bekkenbodem massage

  Bekkenbodem massage

  Ontspan de spieren van je bekkenbodem via een bekkenbodem massage en help zo een hele reeks pijnlijke problemen vermijden of oplossen.

  Getuigenissen

  Tantra yoni massage getuigenissen

  Lees enkele getuigenissen om een beter beeld te krijgen over de therapeuten en hoe een massage ervaren wordt.

  Video's

  Tantra massage video's

  Bekijk enkele video's om meer te zien en horen over tantra massage, waaronder ook een demo video van een sessie met Saskia.