Anke

  Info
  Land: België
  Provincie: Oost-Vlaanderen (BE), Antwerpen (BE)
  Locatie: BE - Beveren-Waas
  Therapeut voor: Mannen, Vrouwen
  Therapievorm: 4-handen massage, Duo massage, Energetische massage, Tantra massage (lingam), Tantra massage (yoni), Tantra massage workshop

  Over mezelf

  Tantra massage AnkeTerugkijkend op mijn reis, besef ik dat onthaasten en zelfliefde de grootste geschenken zijn die ik mezelf heb gegeven. Jarenlang stond mijn leven in het teken van mijn topsport, waarin doelen stellen, perfectie en een winnaarsmentaliteit centraal stonden. Deze periode vormde mij, maar na het einde daarvan begon mijn diepgaande verkenning van persoonlijke ontwikkeling, spiritualiteit, seksualiteit, therapeutische dans, ademhalingstechnieken, lichaamswerk, massagetechnieken en coaching.

  Door te komen tot de pure essentie en te leren voelen vanuit mijn hart, heb ik een nieuwe versie van mezelf ontdekt. Een versie waarin ik zonder druk of haast, volledig in mijn zachte vrouwelijkheid, kan zijn wie ik werkelijk ben. Deze transformatie heeft mij doen inzien wat mijn ware levensmissie is en waar mijn hart echt van gaat zingen: mensen in contact brengen met hun authentieke zelf.

  Ik wil een veilige plek creëren waar we onszelf kunnen zijn, elkaar respecteren en vrij zijn van oordeel. Vanuit mijn hart en intuïtie, stroomt alles natuurlijk en kunnen we tot volledige overgave komen. Mijn magisch enthousiasme en energetische kracht deel ik graag met gelijkgestemde zielen.

  Verloop

  Tantra massage

  Omdat ik het belangrijk vind om samen te landen, beginnen we met een intakegesprek. Dit gesprek biedt de tijd en ruimte om te verbinden en onder het genot van een heerlijke thee bespreken we eventuele behoeftes, obstakels, twijfels of intenties. Vanuit deze veilige en ontspannen setting duiken we dieper in jouw reis, waarbij we blokkades aanpakken zodat je ze kunt loslaten en diep kunt ontspannen.

  De reis die je als ontvanger maakt, is volledig individueel. Ik begeleid je als therapeut in jouw proces. Seksuele interactie of toenadering is niet geaccepteerd; de tantra massage draait om ontvangen zonder wederzijdse verwachtingen. Grenzen stellen is essentieel voor zowel de ontvanger als de gever, en goede afspraken zorgen voor het beste resultaat. Bij lingam- of yoni-massages werken we met levensenergie, dwz dat de seksuele energie wordt opgewekt om deze te kunnen laten dansen in je lichaam met al de positieve gevolgen van dien. Weliswaar zonder focus op een happy end.

  De massage vindt plaats op een matras voor optimale doorbloeding en diepe energiestroom. Als je er klaar voor bent, beginnen we deze transformatieve reis. Een grote handdoek ligt voor je klaar, en zodra je op de mat ligt, starten we de massage. Het is tijd om te ontspannen en je diepste zelf te verkennen. Ik werk met geuren, klanken en trillingen om nog dieper te kunnen duiken in je werkelijke staat van zijn, zonder oordeel en zonder ego. 

  We beginnen met de achterkant van je lichaam, waarbij hoofd, armen, schouders, rug, benen en voeten worden gemasseerd. Dit helpt je om rustig in een diepere staat van zijn te zakken en volledig tot jezelf te komen. Laat alles los en geniet van het hier en nu.

  Vervolgens draai je je om en masseer ik de voorkant van je lichaam. Elk deel van jouw unieke lichaam krijgt de nodige aandacht en wordt met respect behandeld. Tijdens de massage pas ik ademhalings- en energetische technieken toe om je nog dieper in je staat van zijn te brengen. Dit doe ik met volledige focus en respect, zodat jij optimaal kunt genieten van de sessie.

  Na de massage heb je de tijd om weer rustig tot jezelf te komen en te voelen wat deze ervaring in je heeft teweeggebracht. We sluiten af en er is nog ruimte om eventuele vragen of gedachten te delen, zodat we deze bijzondere ervaring samen kunnen afronden. Elke massage is een unieke ervaring die telkens anders zal zijn, afhankelijk van jouw staat van zijn op dat moment. 

  Soms zijn woorden even niet nodig, en is terug (leren) voelen net datgene dat ons heel dicht bij onszelf brengt. Want, voelen is de taal van onze ziel.

  Duo tantra massage

  Heb je zin om deze ervaring samen met je partner of vriend(in) te delen dan kan je ook kiezen voor onze duo tantra massage.
  De massage wordt gegeven door Christophe en mezelf, in één ruimte waar 2 matten zijdelings naast elkaar liggen.

  4-handen tantra massage

  Verwen en ontspan jouw lichaam en geest tijdens deze diepgaande en intieme ervaring.
  De dubbele aanrakingen leiden tot intensere zintuiglijke prikkels en sensaties. Op een krachtige, gebalanceerde manier activeren we de levensenergie doorheen jouw lichaam en worden je chakra's (energiecentra) in evenwicht gebracht.
  Je wordt jezelf bewuster van je eigen lichaam, zowel fysiek als energetisch. Connecteer met de energie, geef jezelf volledig over en verken en vier jouw sensualiteit in een veilige en respectvolle omgeving.

  De massage wordt gegeven door Christophe en mezelf.

  Duurtijd: 2u of 2,5u

  Praktische afspraken

  • Kom op tijd zodat de ingeplande tijden gerespecteerd kunnen worden.
  • Respect voor elkaars grenzen is van cruciaal belang. 
  • Indien de afspraak niet kan doorgaan, verwittig 24u op voorhand zodat er geen onnodige kosten moeten aangerekend worden. 
  • Een goede hygiëne is een must! Als dit niet het geval is, kan de massage niet doorgaan. 
  • Drink na de massage veel water zodat vrijgekomen afvalstoffen goed kunnen af gevoerd worden. 
  • Ik ben niet naakt tijdens de sessie en ga in geen enkel geval seksuele interactie aan met jou als ontvanger. 
  • De lingam en yoni massage zijn niet gericht op een ‘happy-ending’.
  • Gelieve gepast cash geld mee te brengen. De afrekening gebeurt steeds VOOR de massage zodat je nadien in volledige ontspanning kan blijven en niet onmiddellijk terug naar jouw hoofd moet gaan.  
  • Genieten is de boodschap.
  Tantra massage praktijkruimte

  Tarieven

  Tantra massage

  • Sessie van 2 uur: €225 (15min intake gesprek, 1u30min massage, 15min om terug te landen en eventuele deelronde. (zonder lingam/yoni massage)
  • Sessie van 2,5 uur: €275 (15min intake gesprek, 2u massage, 15min om terug te landen en eventuele deelronde. (lingam/yoni massage mogelijk)
  • Sessie van 3 uur: €325 (15min intake gesprek, 2u30min massage, 15min om terug te landen en eventuele deelronde (lingam/yoni massage mogelijk)

  Duo tantra massage

  • Sessie van 2,5 uur: €550 (15min intake gesprek, 2u massage, 15min om terug te landen en eventuele deelronde. (lingam/yoni massage mogelijk)
  • Sessie van 3u:  €650 (15min intake gesprek, 2u30min massage, 15min om terug te landen en eventuele deelronde (lingam/yoni massage mogelijk)

  4-handen tantra massage

  • Sessie van 2 uur: €450 (15min intake gesprek, 1u30min massage, 15min om terug te landen en eventuele deelronde. (yoni massage mogelijk)
  • Sessie van 2,5 uur: €550 (15min intake gesprek, 2u massage, 15min om terug te landen en eventuele deelronde. (yoni massage mogelijk)

  Vandaag heb ik mijn allereerste tantra massage ontvangen. Ik had er vooraf al heel wat over gelezen en was geprikkeld om het stromen van mijn levensenergie ook eens te mogen ervaren. 
  Anke was mijn gids op deze ontdekkingstocht. Ze is een heel warme en joviale vrouw. Ze straalt echt. Je merkt dat ze dit vol passie en overgave doet. Het is vanuit haar hart gegeven. 
  Ook al was het de eerste keer, vrij snel werd mijn energie opgewekt en voelde ik de stroming ervan door mijn lichaam. Onbeschrijfelijk !
  Ook nadien, eens thuis kon ik nog urenlang nagenieten.
  Anke, super bedankt voor deze unieke ervaring ! Ook voor de leuke babbel voor en na.

  K. (sessie 1) [therapeut: Anke]

  Verfijnde tantramassages, hoe moeilijk is het om ze te vinden.
  Anke geeft wat ze heeft en die verbinding aan den lijven te voelen, dat is vervullend.
  Ik durf me “ervaren en tantraprakticus” noemen en kan Anke in haar Tantrische massage aan ieder aanbevelen.

  Luc Escot (sessie 1) [therapeut: Anke]

  Mijn allereerste ervaring met een tantramassage, ik wist niet goed wat te verwachten en stond er toch een beetje afwachtend tegenover door de filmpjes die ik er online al over gezien had. Eenmaal binnen voelde ik me direct op mijn gemak door de gezellig ingerichte setting en de lieve aanpak van Anke. Na een korte kennismaking, begon onze reis. Waar ik op voorhand wat schrik had me niet te kunnen overgeven aan mijn gevoel (dat hoofd stopt niet makkelijk met denken), deden de warme olie en de handen van Anke al snel wonderen. Eenmaal ik kon loslaten, werd het best wel heel intens. Er kwamen tranen naar boven terwijl ik zelden huil. Die tranen kwamen van zo diep, ik kon niet anders dan het gewoon over mij te laten komen. Ik voelde de energie volop stromen in mijn lichaam. Het bracht op een bepaald punt een zekere rust, alsof mijn lichaam aan het zweven was. De yoni massage was ook een heel apart gevoel, het voelde voor mij echt als het toelaten van mijn vrouwelijkheid. Waar ik anders soms verkramp of pijn heb vaginaal, voelde ik me nu enorm ontvankelijk. Het was een fijn gevoel waar ik echt van kon genieten. Ondertussen ben ik al even thuis en heb ik nog steeds het gevoel in een andere dimensie te vertoeven. Mijn lichaam voelt gereset. Ik kijk al uit naar een vervolg van onze reis en ik ben heel blij dat ik een eerste stap heb gezet naar loslaten. Bedankt Anke voor alles!

  Nathalie (sessie 1) [therapeut: Anke]

  Toch wel spannend de eerste keer een tantramassage krijgen of toch zeker op voorhand in het hoofd. Vanaf het eerste moment dat ik binnenstapte en Anke me begroette, viel die spanning weg. Ik kan me geen betere begeleiding voorstellen om deze energetische reis samen mee te maken.
  Je voelt dat zowel het inleidend gesprek, de massage als het napraatje met 100% aanwezigheid, zorg en liefde wordt gegeven. Een zeldzame kwaliteit vandaag.
  De massage zelf heeft zijn doel niet misgelopen. Energieën stromen en blokkades worden stap voor stap neergehaald.
  Benieuwd naar het verdere parcours.
  Nog even bezig met een drukke agenda, maar ik heb het gevoel dat sessies met Anke nog meer voor mij in petto hebben.

  B. (sessie 1) [therapeut: Anke]

  Sinds ik al een aantal keren bij jou ben geweest, gebeurt er zoveel in mijn binnenwereld, ongelofelijk. Je hebt niet alleen mijn hart geopend maar heel veel meer. Ik voel dat er overal in me mooie dingen op gang gekomen zijn, ik heb er geen woorden voor, maar ik voel ze wel. Prachtig. Oh, Anke ik ben je toch zo dankbaar. Je bent mijn spirituele vroedvrouw. Je helpt me bij mijn hergeboorte, mijn spiritueel en emotioneel ontwaken. Dit is het mooiste geschenk dat ik mezelf heb kunnen geven. Dankzij jou heb ik mezelf terug gevonden en is er een nieuwe versie mogen ontstaan waar ik ongelofelijk blij mee ben. 
  Tot snel, ik kijk al uit naar een h-eerlijk nieuwe reis.

  Jan (sessie 4) [therapeut: Anke]

  Dag Anke, ik wou je voor ik thuis in de zetel plof, graag nog even bedanken voor deze middag.
  Het was voor mij een belevenis waarin ik me zo goed als mogelijk heb trachten overgeven. 
  Ik voelde me van bij mijn aankomst al volledig op mijn gemak. Ik heb geen enkele schaamte of onwennigheid gevoeld naar jou toe, toch wel raar,  omdat ik je totaal niet ken, en ikzelf de laatste tijd ernstig kamp  met hoe mijn lichaam eruit ziet. Ook bij het ervaren van mijn eerste lingam massage ooit, heb ik hiervan kunnen genieten zonder te denken hoe dit bij jou zou overkomen. 
  Wat een positieve energie straal jij uit. 
  Ik voelde me veilig, geborgen en misschien raar om zeggen, maar geliefd als mens.  Ik ben benieuwd wat ik  de volgende dagen nog ga voelen.  Voor nu kan ik zeggen dat ik nog niet volledig terug op aarde ben. 
  Ik geniet nog even na. 
  Ik voel vooral innerlijke rust, even de zorgen naar de achtergrond, en mezelf voorop plaatsen.
  Ik ben blij dat ik voor deze eerste ervaring bij jou terecht gekomen ben, ik ben je ontzettend dankbaar ! 

  ps: word (wat mij betreft) vervolgd.

  Lieve en warme groeten.

  Pascal (sessie 1) [therapeut: Anke]

  Nog helemaal in de flow van een tantra massage wil ik iedereen die nog twijfelt om de stap ernaar toe te zetten, overtuigen om deze horde te nemen. Laat je niet beïnvloeden door de media, maar neem contact met Anke. Als professional licht Anke op voorhand toe wat de sessie inhoudt. Bij aankomst voelde ik me meteen welkom, een kopje thee deed het ijs breken. De massage zag ik als een cadeau voor mezelf. Met een open hart activeert Anke de energiestromen, waardoor ik – enkele dagen na de tantra massage – nog steeds op een wolk van zelfvertrouwen vertoef. Ik ervaar dat ik hierdoor een volgende stap heb gezet op het pad van mijn persoonlijke ontwikkeling.

  W. (sessie 1) [therapeut: Anke]

  Bij de eerste ontmoeting met Anke was ik wat nerveus en vooral heel benieuwd wat deze nieuwe ervaring zou brengen. Maar ik ben blij om dit met haar gedeeld te hebben.
  Voorafgaand hadden we aan de telefoon een goed en open gesprek, ze stelde me gerust en luisterde naar mijn verhaal en mijn noden. Bij de ontmoeting merk je een zee van openheid en rust.
  Tijdens de massage neemt ze echt haar tijd om haar volledige aandacht aan jou te schenken, zorgt ze voor een veilige plek waar je in complete overgave kunt gaan en elke aanraking gebeurt vanuit een plaats van liefde en acceptatie.
  Daarna neemt ze nog alle tijd om je rustig te laten nagenieten en delen indien dit nodig is.
  De massage en Anke als therapeut zijn van topkwaliteit en de energie die je erna voelt is onbeschrijfelijk.
  Zeker het terugkomen waard.

  K. (sessie 1) [therapeut: Anke]

  Vandaag heb ik mij laten masseren door Anke.
  Op het moment dat ik binnenkwam voelde ik me direct op mijn gemak, Anke luistert heel aandachtig naar je verhaal en je problematiek en begeleidt je fantastisch. 

  De massage zelf was enorm ontspannend en helend. Elk chakra heeft Anke afgegaan en de energie stroming verbeterd.
  Ik heb veel kunnen loslaten op emotioneel  en fysiek vlak.

  Na de massage hebben we nog een ontspannend gesprek gehad en wat ideeën uitgewisseld.

  Bedankt Anke voor de mooie ervaring. Je bent er 1 uit de 1000!

  C. (sessie 1) [therapeut: Anke]

  Fijn zoals je met me omging, Anke. Je hebt iets diep bij mij geraakt. Natuurlijk mijn huid maar ook iets dat dieper zit. Je hebt iets in mij geopend. Ik kan nog niet zeggen wat het is. Er is iets in mij weer open gegaan. Dank je wel hiervoor. Ik voel me heel veilig bij jou. Je bouwde de massage heel mooi op, zodat ik me steeds meer kon overgeven. Heel zorgvuldig en betrokken. Met liefde en aandacht 
  Ik voel mijn levensenergie weer stromen. En dat is heel kostbaar voor mij, want ik ga door een moeilijke fase in mijn leven. Je hebt mijn vitaliteit aangesproken en laten stromen. Ik voelde mezelf zo mooi worden toen je mijn lingam en de omgeving van mijn lingam masseerde. Ik genoot van de intimiteit die ik daarbij voelde. 
  Nog iets bijzonders is dat ik twee energieën tegelijkertijd voelde. Een mannelijke energie toen mijn lingam zo stijf werd en ook een vrouwelijke energie bij het mezelf volledig overgeven aan wat ik van jou ontving. 
  Wat een geschenk! Ik voel me heel dankbaar en gezien. Ik ben blij dat je in mijn leven bent gekomen. Ik beleefde een mooie middag. Bedankt voor wat je voor mij wilde betekenen. Mijn hart is open gegaan.
  Ja, dat is het antwoord. Ik vroeg me aan het begin van dit verslagje af wat je bij mij geraakt had. Iets dat dieper zit. Nu weet ik het: je hebt mij in mijn hart geraakt. Ik ben open gegaan.

  Jan (sessie 1) [therapeut: Anke]

  Wat een ervaring!
  Ik heb onlangs een energetische massage laten doen door Anke.
  Deze dame weet exact waar ze mee bezig is.👌🏻
  Ik kon mij onmiddellijk ontspannen ondanks het feit dat ik momenteel in één van de meest hectische periodes in mijn leven vertoef. Het heeft voor mij op één of andere manier ook heel wat dingen los gemaakt die ik al van kinds af aan met me meedraag. 
  Ik was echt opgelucht, net alsof er een last van me afviel. 
  Dankbaarheid was het woord dat telkens terug naar voren kwam. 🙏🏻
  Dat is vooral wat ik voelde. 
  Dankbaarheid…. 
  Een echte aanrader. Een heuse top ervaring en zeker voor herhaling vatbaar. 👌🏻

  Z. (sessie 1) [therapeut: Anke]

  Voor het eerst een sessie geboekt bij Anke. Ik voelde mij al op mijn gemak vanaf het eerste telefonisch gesprek. Vóór de massage hadden we eerst een goed en open gesprek waardoor ik me al goed op mijn gemak voelde. 
  Tijdens de massage kon ik me volledig overgeven aan de zachte handen van Anke. 
  Ik voelde de energie door mijn lichaam stromen en voelde me achteraf terug opgeladen.
  Zeker voor herhaling vatbaar! 
  Bedankt voor de fijne ervaring!

  Emiel (sessie 1) [therapeut: Anke]

  Mijn ervaring met Anke was top! Na al heel veel ervaring te hebben met het pad van tantra kan ik zeggen dat ik positief verrast was. 

  Nadat ik half bevroren was, met mijn tantra massage van een paar dagen nadien bij iemand anders, was ik blij met de verwarmde matras bij Anke. Nu kon ik me volledig loslaten in het hele gebeuren van de massage op zich. De muziek paste er perfect bij en alles was zeer net!

  Het duurde even voor ik volledig in mijn lichaam zat en Anke was heel geduldig. Toen ze met de Lingam massage starte begon alles te stromen en voelde de energie heerlijk stromen in mijn lijf. Roepen, tranen, trillen, alles kwam naar de oppervlakte en Anke bleef met een heel aangename warme energie aanwezig, zodat ik me compleet veilig voelde en alles zijn natuurlijke gang kon laten gaan. 

  Een aanrader voor wie zoekt naar “the real deal” en door iemand met het hart op de juiste plaats!

  S. (sessie 1) [therapeut: Anke]

  Geslacht
  Ben je zwanger?
  Locatie
  Meerkost van 100€ voor huur ruimte, benzine en extra tijd (excl. duo & 4-handen)
  Ik deel je zo snel mogelijk de meerkost voor kilometers en extra tijd mee
  Locatie
  Ik deel je zo snel mogelijk de meerkost voor kilometers en extra tijd mee
  LET OP! Zoë geeft énkel coaching, GEEN MASSAGE!
  Bekijk het profiel van Frederike voor meer uitleg over de mogelijke sessies.
  Gelieve voor een afspraak pas data voor te stellen vanaf november.
  Keuze
  Keuze
  Energetische orgaanmassage
  Neuro-emotionele integratie
  Gegeven door Christophe en Saskia
  Gegeven door Christophe en Anke
  Gegeven door Christophe en Tine
  Gegeven door Christophe en Anke
  Langere sessie mogelijk (+ 50€ per extra 30 min)
  GEEN data voorstellen in het weekend aub
  GEEN data voorstellen in het weekend aub
  GEEN data voorstellen in het weekend aub
  GEEN data voorstellen in het weekend aub
  Voor duo massage geldt het dubbele tarief.
  Voor duo massage geldt het dubbele tarief.
  Deze sessies omvatten gesprek, voorbereiding en ritueel, massage van 1,5-2u-3u, verfrissen en nagesprek.
  Bekijk op mijn profiel met wie ik samen de massage kan geven.
  Bekijk op mijn profiel met wie ik samen de massage kan geven.
  Meer info bij persoonlijk contact
  Opgelet: Gelieve rekening te houden met een wachttijd tot enkele maanden!
  Contact voorkeur. Ik wil...
  Rook je? Zoja, hoeveel sigaretten per dag?
  Drink je alcohol? Zoja, hoeveel dagen per week?
  Hoe ben je op deze site terecht gekomen?

  Afspraak

  Tantra massage afspraak

  Maak een afspraak en stel indien mogelijk reeds enkele data voor.

  Yoni massage

  Yoni massage

  Ervaar de helende effecten van een yoni massage op vlak van gezondheid en seksualiteit in een harmonie van aanraking en energetisch werk.

  Lingam massage

  Lingam massage

  Ervaar de helende effecten van een lingam massage op vlak van gezondheid en seksualiteit in een harmonie van aanraking en energetisch werk.

  Bekkenbodem massage

  Bekkenbodem massage

  Ontspan de spieren van je bekkenbodem via een bekkenbodem massage en help zo een hele reeks pijnlijke problemen vermijden of oplossen.

  Getuigenissen

  Tantra yoni massage getuigenissen

  Lees enkele getuigenissen om een beter beeld te krijgen over de therapeuten en hoe een massage ervaren wordt.

  Video's

  Tantra massage video's

  Bekijk enkele video's om meer te zien en horen over tantra massage, waaronder ook een demo video van een sessie met Saskia.